Υλικά
Για την ζύμη
1 1/2 κούπα αλεύρι (χρησιμοποίησα μισό μισό ολικής και λευκό)
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
4 κουταλιές της σούπας γεμάτες γιαούρτι
1 αυγό
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι κοφτό τριμμένο κόλιανδρο
1/2 κουταλάκι αλάτι
Για την γέμιση
30 πράσινα σπαράγγια κομμένα στο μέγεθος του ταψιού μας
1 αυγό ( 2 αν πρόκειται για μεγάλο ταψί)
100 γρ γάλα (150 – 180 για μεγάλο ταψί)
1 1/2 κούπα γραβιέρα και κασέρι ( ή όποιο τυρί σας αρέσει που να λιώνει)
Στην μύτη του κουταλιού τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι – Πιπέρι
Ξύσμα από μισό λεμόνι για το τέλος.
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook…