Υλικά (για ένα μέτριο στρογγυλό ταψάκι)
Για την ζύμη
125 ml ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
125 ml κρύο νερό
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
περίπου 2/3 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι baking powder.
Για την γέμιση
150 γρ μοτσαρέλα τριμμένη
150 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
100 γρ φέτα τριμμένη
1/2 κούπα γιαούρτι
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας ελιές ψιλοκομμένες
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση στο Captain Cook…