Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν για τα ερωτικά του καλοκαιριού;

07cbb0de63b234f41538734aa6238296

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ίδιο και η ερωτική διάθεση των ζωδίων! Το καλοκαίρι 2015 αναμένεται να φέρει καταλυτικές εξελίξεις στις σχέσεις των ζωδίων, καθώς ο έρωτας κλέβει την παράσταση. Αυτό το καλοκαίρι τα έχει όλα: Αίσθημα, ρομάντζο, πάθος, ένταση, επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις, αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις που δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθείς! Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό βίωνες τον πόνο ή τη μοναξιά από την απώλεια μίας σχέσης, είναι βέβαιο ότι αυτό το καλοκαίρι θα σε τονώσει, θα σε επιβεβαιώσει και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τους προβληματισμούς τους χτες!

Μπορεί το καλοκαίρι του 2015 να αναμένεται το πιο ερωτικό της τελευταίας διετίας, κρύβει όμως και κάποιες παγίδες για κάθε ζώδιο, τις οποίες αν φροντίσεις να αποφύγεις είναι σίγουρο ότι ο έρωτας θα σε κάνει να λάμψεις από ευτυχία! Διάβασε λοιπόν το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου και μάθε ποιες ερωτικές παγίδες πρέπει να αποφύγεις, αλλά και ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες που πρέπει να μαζευτείς, να κάνεις υπομονή και να φερθείς έξυπνα…

[sc:readmore]

ΚΡΙΟΣ
«Επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν παλιό και ένα νέο έρωτα!»
Είναι γεγονός ότι αυτό το Καλοκαίρι ευνοείσαι στα ερωτικά σου! Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα βάλουν το χέρι τους για να σε φέρουν στην αγκαλιά ενός μεγάλου έρωτα, με τον οποίο θα μπορείς να περάσεις καλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η ερωτική παγίδα που θα αντιμετωπίσεις στο τρίμηνο του καλοκαιριού, είναι η επιλογή ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν νέο έρωτα… Ναι, θα αντιμετωπίσεις κάποια ερωτικά διλήμματα! Αγάπη ή έρωτας; Ελευθερία ή δέσμευση; Αυτά είναι τα διλήμματα που φέρνει μαζί του αυτό το καλοκαίρι! Τι πρέπει να κάνεις; Πριν βιαστείς (ως συνήθως) να πάρεις αποφάσεις, σκέψου λίγο πιο μπροστά, συγκρατήσου όταν βλέπεις ότι μία ερωτική ιστορία έχει περιορισμούς και εμπόδια και θυμήσου ότι δεν γίνεται όλα να εξελίσσονται ακριβώς όπως τα θέλεις, την στιγμή που θέλεις.

Οι SOS ημερομηνίες
Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου θα πραγματοποιήσει δύο σκληρές όψεις κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, όπου αναμένεται να φέρουν την ερωτική σύγκρουση. Στις 15 Ιουλίου, ο Άρης από τον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κάνοντας το ερωτικό παρασκήνιο και τα απωθημένα από μία ήδη υπάρχουσα σχέση να πυροδοτούν δυσάρεστες εξελίξεις. Πιο έντονη επιρροή δέχεσαι εσύ που είσαι Κριός του δευτέρου δεκαημέρου, όπου αυτή την ημέρα θα είσαι έτοιμη να εκραγείς! Γύρω στις 25 Ιουλίου είναι ένα ακόμα κρίσιμο διάστημα, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτή την ημέρα να αναμένεις κάποιες ερωτικές ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου!

ΤΑΥΡΟΣ
«Ρίξε… άκυρο στο ερωτικό σου παρελθόν!»
«Όχι Κρόνε, δεν σε φοβάμαι» Αυτό είναι το σύνθημά σου για το Καλοκαίρι 2015. Ο Κρόνος σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα σουλατσάρει ξανά στον Σκορπιό, δημιουργώντας στο δρόμο σου ερωτικές παγίδες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 με 21 Μαΐου. Τι πρέπει λοιπόν να αποφύγεις αυτό το καλοκαίρι; Τις αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες, που ξέρεις εκ τω προτέρων ότι δεν καταλήγουν πουθενά. Τον παλιό έρωτα που σε παιδεύει εδώ και 2 χρόνια και όλο σε σένα επιστρέφει. Το πείσμα και τα πάθη που ξέρεις ότι σε χαλάνε ψυχολογικά, σε κλείνουν μέσα στο σπίτι και σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο χρόνο!

Οι SOS ημερομηνίες
Στις 14 Ιουλίου 2015 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Θα υπάρξουν οι λόγοι για να ζηλέψεις, να νιώσεις προδοσία, να πάρεις το μάθημά σου και να καταλάβεις ότι πρέπει να βάλεις στη θέση τους κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή! Αν για μία ακόμα φορά κουκουλώσεις τα ερωτικά προβλήματα, να ξέρεις ότι λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή στις 5 Αυγούστου 2015, θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να αντιμετωπίσεις τα λάθη σου, γιατί η όψη αυτή θα δημιουργηθεί ξανά, αυτή τη φορά και με την συμμετοχή του Κρόνου! Πιο έντονο αυτό το δυσάρεστο ερωτικό κλίμα θα είναι για σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ερωτικές απολαύσεις, χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις…»
Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία προσωρινή ανάπαυλα στα αισθηματικά σου, από τα χτυπήματα του Κρόνου, ο οποίος κλόνισε τη σταθερότητα της σχέσης σου ή σε έκανε συχνά να νιώθεις μοναξιά. Αυτό το καλοκαίρι θέλεις να γλεντήσεις και τίποτα να μην σκεφτείς… Αυτό ακριβώς θα κάνεις, όμως να θυμάσαι κάθε ώρα και στιγμή αυτού του καλοκαιριού ότι οι χαρούλες, τα γελάκια και οι έρωτες που θα εξελιχθούν, πιθανότατα θα σου βγουν ξινοί με την έναρξη του φθινοπώρου! Τι πρέπει να αποφύγεις λοιπόν; Στα ερωτικά σου μην τάζεις πράγματα που δεν έχεις τη σιγουριά ότι θα τα κάνεις πραγματικότητα. Μην κάνεις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις πάνω στον ενθουσιασμό σου. Θυμήσου πως ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός για το λόγο αυτό διατήρησε τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής!

Οι SOS ημερομηνίες
Δύο είναι τα κρίσιμα διαστήματα για το ζώδιό σου αυτό το Καλοκαίρι. Στις 23 Ιουνίου ο Ερμής από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε ορθή φορά πλέον σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Μην κάνεις σχέδια αυτήν τη μέρα και κράτα μικρό καλάθι στις μεγάλες ερωτικές υποσχέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στις 13 Αυγούστου, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτήν την ημέρα λοιπόν, θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες ή οι συνθήκες γύρω σου θα σου επιβάλουν να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να ξεσκεπάσεις μία ερωτική ιστορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Πες ΟΧΙ στην μουρμούρα!»
Το φετινό καλοκαίρι έχει ποικιλία! Θα υπάρξουν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές για σένα που είσαι Καρκίνος του α΄ δεκαημέρου. Θα σταθεροποιήσεις μία ερωτική σου σχέση, αν γεννήθηκες στο γ΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα βιώσεις και έναν παθιασμένο έρωτα, αν έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ποια είναι η δική σου ερωτική παγίδα για αυτό το καλοκαίρι; Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα βέβαια. Πόσες φορές στο παρελθόν έχασες το δίκιο σου, γιατί δεν μπόρεσες να συγκρατηθείς συναισθηματικά και γκρίνιαξες, ξέσπασες και πήγες τις ερωτικές σου υποθέσεις στα άκρα; Αυτές τις αντιδράσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, που θα υπάρξουν οι λόγοι για να βγεις για μία ακόμα φορά από τα ρούχα σου! Θυμήσου πως τα ερωτικά πάθη του καλοκαιριού δεν δίνουν και τις εγγυήσεις… Μην παίρνεις πολύ σοβαρά τα ερωτικά σου λοιπόν, για να μην αρχίσεις για μία ακόμα φορά τις γκρίνιες.

Οι SOS ημερομηνίες
Στις 6 Ιουλίου 2015, η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει να υποπτεύεσαι, να ζηλεύεις και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του Καρκίνου! Στις 13 Ιουλίου 2015 το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, ανατρέπει κάποια ερωτικά σου σχέδια και το καλοκαίρι σου αλλάξει ξαφνικά τροπή! Λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Ιουλίου, ξεσπάς λεκτικά και βγάζεις στη φόρα όλα σου τα απωθημένα, αφού ο Άρης και ο Ερμής από το ζώδιό σου πραγματοποιούν αντίθεση με τον Πλούτωνα! Στις 25 Ιουλίου, τα ερωτικά εμπόδια έρχονται στο τέλος τους για σένα, αλλά πρώτα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που θα σε κάνει για μία ακόμα φορά να χάσεις τον έλεγχο. Μην τεντώνεις το σκοινί παραπάνω απ’ όσο μπορεί να αντέξει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου!

ΛΕΩΝ
«Μην χάνεις το μέτρο…»
Αυτό το καλοκαίρι το περίμενες πώς και πώς και αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια τα οποία έχουν περάσει από τη ζωή σου! Θα περάσεις καλά, τα εμπόδια δεν θα είναι και τόσα πολλά… Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την υπερβολή σου! Με την Αφροδίτη και τον Δία στο δικό σου ζώδιο, έχεις τη διάθεση να τα δώσεις όλα για έναν έρωτα, χωρίς να σκεφτείς ούτε το πριν, αλλά ούτε και το μετά. Βεβαίως, μην ξεχνάς πόσες φορές έκανες το ίδιο και στο παρελθόν και τελικά έμεινες πληγωμένη και μόνη, γιατί το πρόσωπο στο οποίο δόθηκες δεν φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών σου! Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν αυτό το Καλοκαίρι; Περιόρισε την υπερβολή και θυμήσου πως η ποιότητα μίας σχέσης φαίνεται στα δύσκολα!

Οι SOS ημερομηνίες
Στις 14 Ιουλίου 2015 η Αφροδίτη από το ζώδιό σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Αν είσαι Λέοντας του τρίτου δεκαημέρου θα αναγκαστείς να βάλεις όρια ή και να ρίξεις «Χ» σε μία παλιά ερωτική ιστορία και αυτό είναι κάτι που θα σε πονέσει. Αν δεν το κάνεις όμως, τότε λίγες μέρες αργότερα, στις 5 Αυγούστου θα αναγκαστείς να πεις οριστικό αντίο και τότε η απογοήτευση θα είναι μεγαλύτερη! Επιπλέον, στις 3 Αυγούστου το τετράγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ότι μία ερωτική ιστορία δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Μην πιστέψεις σε λόγια απατηλά!»
Το φετινό καλοκαίρι αναζωπυρώνει στόχους και επιθυμίες που θέλεις πάση θυσία να γίνουν πραγματικότητα στα αισθηματικά σου! Απαλλάσσεσαι -έστω και προσωρινά- από τα «δόντια» του Κρόνου από τον Τοξότη, έχεις όμως έναν Ποσειδώνα να θολώνει τα νερά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ποια είναι η ερωτική παγίδα του καλοκαιριού για σένα; Η παγίδα είναι ότι μπορεί να χτίζεις το μέλλον των ερωτικών σου πάνω σε βάσεις, που δεν είναι και τόσο γερές. Έχεις την ανάγκη να ζήσεις τον έρωτα, όμως και να παραβλέψεις κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θα είναι σημαντικές. Θυμήσου πως μία ερωτική ιστορία που υπάρχει στη ζωή σου, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι τρυφερά και ρομαντικά, δεν σημαίνει όμως ότι θα μπορέσει να έχει και διάρκεια. Τι πρέπει να κάνεις; Κράτησε τις επιφυλάξεις σου και δώσε περισσότερη προσοχή στον χαρακτήρα του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι λέει αλήθεια;

Οι SOS ημερομηνίες
Στις 23 Ιουνίου ο Ερμής από τους Διδύμους πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αυτή η δύσκολη αστρολογική όψη θα αποκαλύψει μυστικά και ψέματα, για σένα που γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο! Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μην πιστεύεις όσα ακούς και θυμήσου ότι κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε ξεγελάσει.

ΖΥΓΟΣ
«Τα άτακτα ερωτικά παιχνίδια θα έχουν και το κόστος τους!»
Είναι ένα παλιό τραγούδι της Άννας Βίσση, που ρωτά «Σε πόσα ταμπλό το παίζεις». Αυτό ακριβώς το τραγούδι σκιαγραφεί το ερωτικό κλίμα του φετινού καλοκαιριού για το δικό σου ζώδιο! Ερωτικά ευνοείσαι, ανανεώνεσαι, παθιάζεσαι, ζεις άπειρες στιγμές ερωτικού πόθου. Ποια είναι όμως η ερωτική παγίδα; Ότι πιθανότατα τα θέλεις όλα δικά σου… Μπορεί να επιθυμείς και τη σταθερότητα της ήρεμης και γαλήνιας σχέσης, αλλά και την ανατριχίλα του νέου ερωτικού πάθους, που ανεβάζει την ερωτική σου λίμπιντο. Όπως όμως λέει η παλιά λαϊκή παροιμία, δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου να πάρεις αποφάσεις και μάλλον ξεκινάς κάτι νέο.

Οι SOS ημερομηνίες
Είναι γεγονός ότι ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού ευθύνεται για τις μεγάλες ανατροπές που βιώνεις στις σχέσεις σου! Την περίοδο του Καλοκαιριού, είναι σημαντικό να προσέξεις στις 13 Ιουλίου, που ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Τότε είναι που θα υπάρξει κάποιο γεγονός, που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τα ζητούμενά σου δεν συμβαδίζουν με τα ζητούμενα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Στις19 Ιουλίου το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα γίνει η αιτία για ερωτικούς καβγάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με διπλωματία τις καταστάσεις. Στις 25 Ιουλίου το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα φέρει ένα ξαφνικό γεγονός, που θα σε κάνει να αλλάξεις πορεία στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τα ερωτικά πείσματα έχουν και το κόστος τους!»
Το φετινό καλοκαίρι σε προστάζει να ρίξεις άγκυρα σε ένα σταθερό ερωτικό λιμάνι και να πάψεις να αναζητάς το τέλειο, το ιδανικό και το απόλυτο, όπως έκανες μέχρι σήμερα. Ενώ λοιπόν οι πλανήτες σε ευνοούν να σταθεροποιήσεις μία σχέση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, υπάρχει και ένας Κρόνος που έχει επιστρέψει στο ζώδιό σου για να σε κάνει να αναλογιστείς σφάλματα του παρελθόντος. Πιο αισθητή την παρουσία του θα την νιώσεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, ιδιαίτερα κοντά στις 20-22 Νοεμβρίου! Η ερωτική παγίδα όμως του ζωδίου σου για το φετινό καλοκαίρι είναι ότι μπορεί εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε ερωτικές καταστάσεις αδιέξοδες, επιμένοντας πεισματικά να αλλάξεις αυτά που δεν γίνεται με κανέναν τρόπο ούτε καν να διορθωθούν! Τι πρέπει να κάνεις; Αποδέξου τις καταστάσεις και δες μπροστά…

Οι SOS ημερομηνίες
Ο Κρόνος από το ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει στις 14 Ιουλίου το πρώτο του τετράγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Δύο μέρες πριν και δύο μέρες μετά την κορύφωση αυτής της όψης, θα εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή, το οποίο και πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη από το Λέοντα θα έχει γυρίσει ανάδρομη, πραγματοποιώντας για μία ακόμα φορά τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Τότε είναι που μπορεί να απογοητευτείς από μία σχέση του παρελθόντος, είτε θα συνειδητοποιήσεις ότι μία σχέση που κρατά χρόνια, δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελες. Μία ακόμα σημαντική όψη θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου στις 3 Αυγούστου, η οποία και θα σε επηρεάσει άμεσα! Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο θα κόψει δια παντός ερωτικές ιστορίες που δεν έχουν μέλλον και οι οποίες βασίζονται στον ενθουσιασμό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο…»
Το καλοκαίρι ξεκινά κι εσύ παίρνεις φόρα και σταματημό δεν έχεις… Κάνεις όνειρα, σχέδια, βρίσκεις και πάλι την ενθουσιώδη και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου, την οποία και είχες χάσει τους τελευταίους μήνες που φιλοξενούσες τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Δεν σου λέει κανείς να μην διασκεδάσεις και να μην ερωτοτροπήσεις, όμως οφείλεις να προνοήσεις ότι έχεις μπροστά σου ανηφόρα να περάσεις, ιδιαίτερα από το φθινόπωρο. Ποια θα είναι η δική σου ερωτική παγίδα για το καλοκαίρι; Η επιπολαιότητα φυσικά. Οι πλανήτες σε παρασύρουν αυτό το καλοκαίρι να κάνεις σχέδια μεγαλόπνοα, τα οποία όμως λίγο αργότερα θα δοκιμαστούν και πολλά από αυτά θα μπλοκαριστούν. Τι πρέπει να κάνεις; Μην λες κουβεντούλες, εφόσον δεν έχεις πρώτα βουτήξει τη γλώσσα σου στο μυαλό σου και φυσικά μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο Κρόνο, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στο δικό σου ζώδιο!

Οι SOS ημερομηνίες
Βεβαίως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για σένα το φετινό καλοκαίρι. Τα σπασμένα του καλοκαιριού θα τα πληρώσεις λίγο αργότερα. Σημείωσε όμως τις παρακάτω ημερομηνίες, που θέλουν προσοχή: Στις 23 Ιουνίου 2015 το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα γίνει η αιτία να ξεγελάσεις, να ξεγελαστείς και να μπερδευτεί το κλίμα σε μία σχέση σου. Στις 13 Αυγούστου η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής από την Παρθένο, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να σε παρασύρει σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, τα οποία όμως εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της λογικής!»
Είναι αλήθεια ότι έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις έστω και για μία φορά από τα στενά όρια της λογικής σου και να ζήσεις το πάθος σου, έστω κι αν ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει σε λάθος. Αυτό ακριβώς αισθάνεται η καρδιά σου αυτό το καλοκαίρι, και πράγματι είναι από τις σπάνιες φορές που θα ακολουθήσεις το δρόμο του συναισθήματος! Δεν παύει όμως να υπάρχει και η φωνή της λογικής, η οποία και είναι πολύ ισχυρή μέσα σου και σου λέει «Μαζέψου, θα τα κάνεις σαλάτα»! Ποια είναι η ερωτική παγίδα του καλοκαιριού για σένα; Ότι θα τα τσουγκρίσεις για τα καλά με μία σταθερή σου σχέση και θα κάνεις την επανάστασή σου. Αν μυρίζεσαι τέτοιου είδους τροπή και ήδη νιώθεις ότι δεν πάει άλλο, προσπάθησε να την κάνεις “γυριστή” με ανώδυνο τρόπο. Αν όμως το ενδεχόμενο της σύγκρουσης ή και του χωρισμού είναι κάτι που πραγματικά δεν το θέλεις, τότε τον Ιούλιο φρόντισε να συγκρατηθείς, να κάνεις υπομονή και να μην επενδύεις πολλά σε νέες σχέσεις!

Οι SOS ημερομηνίες
Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, η αλήθεια είναι ότι δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, ιδιαίτερα τον Ιούλιο! Η αντίθεση που θα σχηματίσει στις 6 Ιουλίου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση από την πλοκή μίας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στις 15 Ιουλίου θα υπάρξει μία ακόμα αντίθεση ανάμεσα στον Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο, τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου. Είναι φρόνιμο λοιπόν εκείνη την ημέρα να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, συγκράτησε τα λόγια σου και θυμήσου ότι κάποια παρελθοντικά γεγονότα που απασχόλησαν τη σχέση σου, επανέρχονται και ζητούν λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Προσοχή στις ερωτικές σου επιλογές…»
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, από το να φιλοξενείς στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου τον Δία, αλλά και την Αφροδίτη. Φυσικά,είσαι από τις πλέον ευνοημένες στα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι θα έχεις και αρκετές επιλογές και σαφώς πρέπει να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις και να μην επαναλάβεις σφάλματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 με 19 Φεβρουαρίου! Ποια όμως μπορεί να είναι η δική σου ερωτική παγίδα για αυτό το καλοκαίρι; Η υπερβολή, αλλά και η λανθασμένη επιλογή συντρόφου… Το ότι δέχεσαι μεγάλη ερωτική εύνοια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οποιοσδήποτε έρωτας μπορεί να ευδοκιμήσει!

Οι SOS ημερομηνίες
Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, θα σχηματίσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τρεις δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν εσένα που είσαι Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο, καλό θα είναι στις παρακάτω ημερομηνίες να δείξεις την προσοχή σου, ανεξαρτήτου δεκαημέρου! Στις 14 Ιουλίου και στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Αυτές τις ημερομηνίες είναι δύσκολο και εμποδισμένο να σταθεροποιηθεί σχέση. Επιπλέον, αν έχεις μόνιμο δεσμό, οφείλεις να τον προφυλάξεις. Στις 3 Αυγούστου το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο τιμωρεί την επιπολαιότητα στις σχέσεις. Είναι γεγονός λοιπόν ότι στο πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου θα τιμωρηθείς από τον Κρόνο, εφόσον οι επιλογές στα ερωτικά σου δεν είναι και τόσο συνετές.

ΙΧΘEIΣ
«Άσε τα μπερδέματα και πήγαινε για… νοικοκυρέματα!»
Τα ερωτικά σου διανύουν «μυστήρια» φάση αυτό το καλοκαίρι! Μπορεί το μυαλό σου να έχει μείνει κολλημένο σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, σε έναν άνθρωπο που οι συνθήκες δεν σας ευνόησαν να είστε μαζί, όμως εσύ δεν παύεις να ελπίζεις και να περιμένεις. Επιπλέον, το ζώδιό σου είναι πρώτο στη λίστα αυτών που πληρώνουν λάθη του παρελθόντος. Στα ερωτικά βρίσκεσαι αντιμέτωπη με ψέματα, παρασκήνιο και μπέρδεμα, το οποίο κατά κύριο λόγο προκλήθηκε εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών σου. Ποιο είναι το δικό σου ερωτικό εμπόδιο για αυτό το καλοκαίρι; Για μία ακόμα φορά, η ουτοπία. Θα βυθίζεσαι στις σκέψεις και στις φαντασιώσεις σου και δεν αποφασίζεις να αναλάβεις δράση! Τι πρέπει να κάνεις; Καθάρισε το «έδαφος» (δηλαδή το ερωτικό σου παρελθόν), γιατί από τις 12 Αυγούστου ο Δίας από την Παρθένο θα αναμορφώσει τον τομέα των σχέσεών σου!

Οι SOS ημερομηνίες
Ο Ποσειδώνας από το δικό σου ζώδιο, θα σχηματίσει δύο δυσμενείς όψεις κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, γεγονός που θα σε κάνει να μπερδευτείς. Στις 23 Ιουνίου το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, φέρνει αποκαλύψεις που προδίδουν ή που σου δημιουργούν σύγχυση. Στις 13 Αυγούστου η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι σχέσεις δεν γίνεται να στηρίζονται σε ψεύτικα λόγια!

athensmagazine.gr

[sc:telos]

Σχολιάστε

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μουσείο Πειραμάτων – Κυριακάτικα εργαστήρια 2024 για μικρούς επιστήμονες

Το Μουσείο Πειραμάτων υποδέχεται το 2024 με τα αγαπημένα κυριακάτικα εργαστήρια των μικρών επιστημόνων! Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι επιστήμες γίνονται παιχνίδι και τα πειράματα φέρνουν...

Ανακαλείται πασίγνωστη παιδική σοκολάτα από τα σούπερ μάρκετ από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, σε μια έκτακτη ανακοίνωση, ανακάλεσε πασίγνωστα σοκολατένια αυγά από την αγορά. Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης μετά από αναφορά καταναλωτή, διαπιστώθηκε στα Kinder Bueno Eggs...

Mondelez: Ανακαλείται παρτίδα Toblerone

Σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων της σοκολάτας Toblerone 100 γρ. με νουγκά (10%), από μέλι και αμύγδαλα, προχώρησε  η Mondelez Ελλάς, καθώς δεν υπάρχει...

Xριστουγεννιάτικη αγορά Βιβλίου 7-10 Δεκεμβρίου

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ δίνουν γιορτινό «παρών» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου Τίτλοι λογοτεχνίας για μικρούς και μεγάλους, bazaar...

Santa Claus Kingdom – Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Δεκέμβρη

Santa Claus Kingdom - Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας Εσύ ήξερες ότι στο Santa Claus Kingdom, θα βρείς το μεγαλύτερο χωριό του Άγιου Βασίλη;...

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι ευχές για τη γέννηση της κόρης τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μια εβδομάδα ακριβώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί, δύο χρόνια μετά τον...

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιο είναι

Tην ανάκληση της παρτίδας 2013 (ημ/νια λήξης 11/2026) του φαρμακευτικού προϊόντος SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ), λόγω σφάλματος στην ταινία γνησιότητας. Η παρούσα...

Σέρρες: Έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου – Ένα παιδί νεκρό

Τραγωδία στις Σέρρες με ένα 11χρονο παιδί νεκρό μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12). Μιλώντας...

Τα πιο λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα

Γλυκές μπουκιές με άρωμα Χριστουγέννων. Παραδοσιακή συνταγή για σούπερ μελωμένα μελομακάρονα με μπόλικο καρύδι και κανέλα. Ο χυμός πορτοκαλιού, το μέλι και το ελαιόλαδο αναμειγνύονται...

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη. Να της ζήσει! – Tι αποκάλυψε ο μαιευτήρας της

Η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε πριν από λίγες ώρες, καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. “Είναι ψύχραιμη και συγκινημένη και ήδη έχει αρχίσει να...
Error decoding the Instagram API json