Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 5 έως 12 Ιουνίου 2017

1_h_645_450 (2)

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ…


Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη ανατροπές και γεγονότα που δεν τα περίμενες. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου σκέψη για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε ό,τι προκύψει. Πρόσεξε συζητήσεις και επικοινωνίες που θα έχεις με πρόσωπα στο άμεσο περιβάλλον σου καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν μικροεντάσεις. Απόλαυσε το χρόνο σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μείνε σε αυτό. Αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που χρειάζονται διευθέτηση μην το κάνεις ακόμη. Κράτα την ηρεμία σου και άσε τα για λίγο στην άκρη.

Αισθηματικές
Το ερωτικό συναίσθημα θα κυριαρχήσει αυτήν την εβομάδα και σε συνδυασμό με την υπερβολή που θα σε διακατέχει στην εκδήλωση του συναισθήματός σου, υπάρχει περίπτωση να φέρεις σε άβολη θέση το σύντροφό σου. Συνεπώς, καλό θα ήταν να διαχειριστείς λίγο την υπερβολή σου προς όφελος της σχέσης σου. Αν είσαι single, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα αυτήν την περίοδο. Ναι μεν δεν θα πρέπει να απογητεύεσαι, από την άλλη όμως κάνε και εσύ τις κινήσεις σου, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και μαγνήτισε την προσοχή με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου επηρεάζονται από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυματισμοί αλλαγών και ανακατατάξεων. Επικαλέσου τον επαγγελματισμό σου και την ικανότητά σου να μάχεσαι με στρατηγική. Κράτα ωστόσο τους τόνους χαμηλά και μην πανικοβάλλεσαι. Μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και τη θέση σου με όσα εφόδια διαθέτεις. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Όσον αφορά στα έξοδά σου, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν, αρκεί βέβαια και εσύ να επικεντρωθείς στις προτεραιότητές σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα απαιτώντας και αποτελεσματικότητα! Η τακτική αυτή θα σε κάνει πιο ψύχραιμη και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις σε πιθανά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Φαίνεται επίσης πως σε απασχολούν οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες τα οποία πρωτοστατούν σε επικοινωνίες και επαφές που κάνεις με τα άτομα του πολύ στενού σου κύκλου ίσως ακόμη και με την οικογένειά σου. Εξελίξεις ίσως έρθουν για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή ευνοεί την αισθηματική σου ζωή με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου. Η ερωτική διάθεση κυριαρχεί και μάλιστα αυτή είναι μια καλή βάση για να συζητήσεις με το σύντροφό σου προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Άφησε να σε παρασύρει το συναίσθημα και μην σκέφτεσαι τι έπεται στο μέλλον. Απόλαυσε τις στιγμές και η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν είσαι single, μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει. Φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το στενό, φιλικό περιβάλλον έρχεται να σου πάρει τα μυαλά και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις!

Επαγγελματικές
Η περίοδος αυτή απαιτεί στασιμότητα και συντηρητική συμπεριφορά. Μην μπαίνεις σε διαδικασία αλλαγών και αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον της εργασίας σου. Γεγονότα που θα συμβούν είναι ανάξια προσοχής λόγω του προσωρινού χαρακτήρα τους. Στα οικονομικά, έρχονται στην επιφάνεια κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το κλίμα δεν βοηθάει αυτήν τη στιγμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή απαιτεί από εσένα σύνεση, συγκέντρωση και άψογο προγραμματισμό. Με τα όπλα αυτά θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που εμφανίζονται από την αρχή κιόλας της εβδομάδας. Όπως καταλαβαίνεις, η λογική θα πρέπει να είναι επίσης σύμμαχος και εξέτασε σχολαστικά τα δεδομένα πριν αποφασίσεις. Παράλληλα, θα νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και σε άλλους τομείς, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους. Όσον αφορά στα επαγγελματικά κάνε ό,τι μπορείς για να εξασφαλίσεις και να εδραιώσεις τη θέση σου.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου την Τετάρτη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αφήσεις το συναίσθημά σου να σε ταξιδέψει παρέα με το σύντροφό σου. Θα περάσεις όμορφα και θα απολαύσεις την ηρεμία με τον άνθρωπό σου. Η διάθεσή σου είναι καλή και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τα πράγματα θετικά και να βοηθήσεις το ταίρι σου να εξωτερικεύσει το συναίσθημά του. Αν είσαι single, η περίοδος προσφέρεται για νέες αναζητήσεις και νέους έρωτες.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό σημείο και δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις καταστάσεις ώστε να κλείσεις συμφωνίες που εκκρεμούν από το παρελθόν. Κάνε χρήση της λογικής σου και δείξε μεθοδικότητα αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για την καριέρα σου. Οι οικονομικές συμφωνίες, επίσης, δεν χρειάζονται πίεση. Οι χρηματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές, αλλά μην απελπίζεσαι. Διαχειρίσου τις με καθαρό μυαλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα. Ενέργειες και αποφάσεις του παρελθόντος σε επισκέπτονται για να σε βάλουν σε μια εσωτερική αναζήτηση και να σε κάνουν να σκεφτείς αν τελικά κινήθηκες σωστά. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν μην αφήσεις τις ενοχικές σου τάσεις να σε κυριεύσουν και να σε αναστατώσουν. Ξέρεις ότι οι αποφάσεις σου ήταν ζυγισμένες και υπολογισμένες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν την τρέχουσα περίοδο. Παράλληλα, το κοινωνικό σου πρόσωπο επωφελείται και το απολαμβάνεις. Ωστόσο, μην υπεραναλύεις τα πράγματα και μην παίρνεις αποφάσεις που αποσκοπούν σε αλλαγές. Σωματική κούραση αναμένεται να σε καταβάλλει λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς σου, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ανακτάς δυνάμεις.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από την περασμένη Κυριακή σε κάνει να σκεφτείς τη σχέση σου και τα συναισθήματά σου. Νιώθεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου βρίσκεστε σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Μην προχωρήσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου, καθώς οι ημέρες αυτές δεν σε βοηθούν. Στρέψου καλύτερα εσωτερικά και σκέψου τι θέλεις. Αν είσαι single, επανεξέτασε τα θέλω σου και άλλαξε λίγο τη ματιά σου, γιατί φαίνεται πως θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σε αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Μιας και οι συνθήκες ευνοούν τη δουλειά σου και της δίνουν ανοδική πορεία, επωφελήσου από την κατάσταση και άσε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς αντιδραστικές κινήσεις. Χειρίσου τον εκνευρισμό σου από μικροπράγματα που δεν πάνε ακριβώς όπως περιμένεις γιατί αυτός σε οδηγεί σε ανούσιες και μη αποτελεσματικές ενέργειες. Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις και αυτόν το σκόπελο χωρίς απώλειες. Ό,τι αφορά στα οικονομικά, διευθέτησε το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις πολλά έξοδα.

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται με διάθεση να σε προκαλέσει και να σε αναστατώσει. Θα υπάρξουν άτομα που με την ανταγωνιστική τους διάθεση θα σε κάνουν να νιώσεις εκδικητική και ετοιμοπόλεμη. Μην υποκύψεις στην πρόκλησή τους και άσε τις διαμάχες κατά μέρος, καθώς αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να χάσεις πράγματα για τα οποία πάσχιζες καιρό τώρα. Δεν είναι κρίμα μια στιγμή αδυναμίας να τα καταστρέψει όλα; Διατήρησε ηρεμία και απόσταση από συγκρούσεις, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις κερδισμένη. Επικεντρώσου στη δουλειά σου και επένδυσε το χρόνο σου εκεί. Η περίοδος το απαιτεί. Οι συνεργασίες δεν φαίνεται να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό με τον ερωτισμό να κυριαρχεί. Ευχάριστα και αναπάντεχα γεγονότα αναμένονται. Ο σύντροφός σου θα σε παρασύρει με το πάθος του και το ρομαντισμό του. Απόλαυσέ το… Οι singles του ζωδίου, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ωραίες στιγμές με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να τις ζήσετε ή αν θέλετε να επιμείνετε στην ελευθερία σας.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε στίβο μάχης. Οι συνάδελφοι σε ανταγωνίζονται και μάλιστα κινούμενοι παρασκηνιακά, βάλοντας εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε η απάντησή σου σε όλα αυτά να είναι η δουλειά σου και όχι οι λεκτικές διαμάχες, αφού δεν φαίνεται να σε επωφελούν. Τα οικονομικά σου απαιτούν σοβαρότητα και οι υποχρεώσεις σου χρείζουν άμεσης διευθέτησης το συντομότερο δυνατό. Εύνοια αναμένεται σε υποθέσεις σου που αφορούν νομικά θέματα ή γραφειοκρατίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εύκολα μπορεί να σε παρασύρει δίνοντάς σου την αίσθηση του υπερ-ήρωα. Νιώθεις ότι μπορείς να είσαι η καλύτερη, ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις άψογα στη δουλειά, στο σπίτι, στις υποχρεώσεις σου. Μη γελιέσαι όμως. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι. Επομένως, κρατήσου προσγειωμένη στην πραγματικότητα προκειμένου να επωφεληθείς, διαφορετικά δεν σου εγγυάται κανείς για τις απώλειες. Γενικότερα, απέφυγε κάθε υπερβολή για να έχεις τη συνείδησή σου ήρεμη στο μέλλον.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μια εβδομάδα αισθηματικής γαλήνης και απόλαυσης. Απολαμβάνεις τη συντροφικότητα και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, να επιλύσεις προβλήματα και να εξελίξετε τη σχέση σας μέσα σε ένα πλαίσιο διαλόγου και σεβασμού. Ίσως το τέλος της εβδομάδας σου δώσει τη δυνατότητα μιας μικρής εξόρμησης προκειμένου να απολαύσει ο ένας τον άλλον υπό το φως των κεριών. Αν είσαι single, μη μένεις άπραγη. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και σου δίνεται η δυνατότητα να συναντήσεις τον έρωτα. Ξεκίνα κιόλας να καταστρώνεις τα σχέδιά σου!

Επαγγελματικές
Φορτωμένο πρόγραμμα και έντονοι ρυθμοί σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Σίγουρα μπορείς να ανταπεξέλθεις, όμως καταλαβαίνεις ότι ο καλός προγραμματισμός θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί και να πελαγώνεις. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται θετικά, αλλά θα υπάρξουν πολλές ανάγκες που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς τα έσοδά σου. Είναι καιρός να δείξεις αυτοέλεγχο στην καταναλωτική τάση που σε διακατέχει και να μειώσεις τα πολλά έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου αναμένεται να δοκιμάσει τις αντοχές και τα νεύρα σου. Θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου. Βγάλε τη ζυγαριά σου και αναζήτησε την ισορροπία. Οι ημέρες αυτές δεν ενδύκνειται για αποφάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Λόγω της έντασης που υπάρχει δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς σωστά και να αποφασίσεις σηκώνοντας το βάρος των συνεπειών που θα βιώσεις στο μέλλον. Ακόμη και στο οικογενειακό ή εργασιακό σου περιβάλλον πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πως να το εκφράζεις για να πείσεις τους άλλους για τη γνώμη σου. Ο περίγυρός σου σε κοιτάει με σκεπτικισμό και απαιτεί από εσένα παραπάνω από ό,τι συνήθως.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί βιώνεις τον καλοκαιρινό ρομαντισμό, όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να νιώθει υπέροχα δίπλα σου. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες για να απολαύσετε τις ρομαντικές σας στιγμές που αναθερμαίνουν το κλίμα της σχέσης. Αν είσαι single, το τέλος της εβδομάδας θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις ελκυστικούς ανθρώπους που θα σε μαγνητίσουν και θα σου δημιουργήσουν μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα φέρνει έντονη δραστηριότητα και απαιτήσεις στη δουλειά σου. Όμως, η ενεργητικότητά σου σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις και να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου. Αυτήν την εβδομάδα καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά φρόντισε να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν και μην τις αναβάλεις για το μέλλον. Τώρα πρέπει να επιλυθούν. Παράλληλα μην μπεις στη διαδικασία να λάβεις ρίσκα και να προχωρήσεις με οικονομικές συναλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα αναστατώσει τον εσωτερικό σου κόσμο και κάθετι που συμβαίνει γύρω σου θα σε επηρεάζει. Θα σου δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να φτάσεις στο σημείο να μην τις ανέχεσαι. Από αυτό θα επηρεαστούν και οι προσωπικές σου σχέσεις μιας και θα θέλεις να εκφράζεις μονίμως τα παράπονά σου. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει κάποιες προστριβές. Όμως, πάλι στο χέρι σου είναι να το αντιμετωπίσεις μιας και ξέρεις να κινηθείς έξυπνα και να γυρίσεις τις εντυπώσεις προς όφελός σου. Γενικότερα, προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις, απλά μείνε συντηρητική και σε χαμηλούς τόνους μέχρι να περάσουν αυτές οι ημέρες. Έτσι θα αποφύγεις να πληγώσεις και αγαπημένα σου πρόσωπα που άθελά σου επηρεάζεις.

Αισθηματικές
Η αναστάστωση του εσωτερικού σου κόσμου σε κάνει να βλέπεις καχύποπτα ακόμη και το σύντροφό σου, καθώς θα βλέπεις από άλλη οπτική τη συμπεριφορά του. Την περίοδο αυτή θα έχεις την τάση να διαστρεβλώνεις την εικόνα και για αυτό καλό είναι να είσαι πρώτα απόλυτα σίγουρη πριν εκφράσεις τους προβληματισμούς σου. Καλό θα ήταν βέβαια, να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα. Δεν ανήκει στις δυνατότητές σου αυτήν την περίοδο. Αν είσαι single, επιστράτευσε τη μυστική σου γοητεία και κινήσου όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Επαγγελματικές
Έχεις προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σου που απαιτούν λύση; Είναι περίοδος που μπορείς να τα ξεπεράσεις καθώς ο δυναμισμός σου σε βοηθάει. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις αναπάντεχες που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δένουν τα χέρια, όμως με μεθοδικότητα και αργά βήματα θα καταφέρεις στο τέλος να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η κοινωνική σου ζωή σε παρασύρει σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και μάλλον σπατάλες θεωρούνται. Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Παρασκευή και τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού την ίδια μέρα σε επηρεάζει και σε αναγκάζει να εκτονώσεις όσα κρατάς μέσα σου που σε πνίγουν. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα αναζητούν σημείο διαφυγής με αποτέλεσμα να μην είσαι πάντα δίκαιη στα λόγια σου και ειδικά με πρόσωπα που δεν ευθύνονται για την πίεσή σου. Δείξε προσοχή σε αυτό. Επίσης, άνοιξε τα μάτια σου και άδραξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ανακατατάξεις και αλλαγές ευνοούνται γεγονός που θα σε κάνει να δεις πολλά πρόσωπα γύρω σου από άλλη γωνία και θα αναρωτηθείς αν πράγματι πρέπει να τα έχεις κοντά σου. Μην κινηθείς απερίσκεπτα και παρασυρόμενη από το θυμό σου. Μην πεις λόγια που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Να ξέρεις ότι κάθε ξέσπασμά σου μπορεί να έχει μοιραία αποτελέσματα και μη αναστρέψιμες συνέπειες. Άρα, πυροδότησε τη βόμβα μόνο αν νομίζεις ότι αφ’ ενός αξίζει και αφ’ ετέρου μπορείς να σηκώσεις το βάρος των συνεπειών της.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου αναζητά τα φώτα και απαιτεί το ρόλο του πρωταγωνιστή. Προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν ζητούν λύση εδώ και τώρα. Μην τα υποτιμήσεις ή τα αφήσεις κατά μέρος καθώς θα γιγαντωθούν και θα δημιουργήσουν νέα. Οι singles εκφραστείτε! Ήρθε η ώρα να βγάλετε από μέσα σας αυτό που θέλατε καιρό να πείτε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν χρειάζεται να το έχετε στο μυαλό σας μόνο. Εκφραστείτε! Εκπλήξεις σας περιμένουν και μάλλον θα καταλάβετε τι σημαίνει “ο τολμών νικά”!

Επαγγελματικές
Βαθιά εισπνοή, ηρεμία και καθαρή σκέψη είναι απαραίτητα για τα οικονομικά σου. Βλέπεις ότι τα πας μια χαρά και η εξέλιξη στη δουλειά σου είναι καλή. Όμως, η περίοδος κρύβει την παραπλάνηση και εύκολα μπορείς να μπερδευτείς. Δείξε σύνεση. Μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να στρέφεται στους συνεργάτους σου εξαιτίας καθυστερήσεων που υπάρχουν. Δείχνεις ανησυχία και προβληματισμό για τα οικονομικά σου μιας και τα έξοδά σου συνεχίζουν να απαιτούν χρήματα. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε το δανεισμό για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tlife.gr

Σχολιάστε

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μουσείο Πειραμάτων – Κυριακάτικα εργαστήρια 2024 για μικρούς επιστήμονες

Το Μουσείο Πειραμάτων υποδέχεται το 2024 με τα αγαπημένα κυριακάτικα εργαστήρια των μικρών επιστημόνων! Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι επιστήμες γίνονται παιχνίδι και τα πειράματα φέρνουν...

Ανακαλείται πασίγνωστη παιδική σοκολάτα από τα σούπερ μάρκετ από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, σε μια έκτακτη ανακοίνωση, ανακάλεσε πασίγνωστα σοκολατένια αυγά από την αγορά. Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης μετά από αναφορά καταναλωτή, διαπιστώθηκε στα Kinder Bueno Eggs...

Mondelez: Ανακαλείται παρτίδα Toblerone

Σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων της σοκολάτας Toblerone 100 γρ. με νουγκά (10%), από μέλι και αμύγδαλα, προχώρησε  η Mondelez Ελλάς, καθώς δεν υπάρχει...

Xριστουγεννιάτικη αγορά Βιβλίου 7-10 Δεκεμβρίου

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ δίνουν γιορτινό «παρών» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου Τίτλοι λογοτεχνίας για μικρούς και μεγάλους, bazaar...

Santa Claus Kingdom – Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Δεκέμβρη

Santa Claus Kingdom - Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας Εσύ ήξερες ότι στο Santa Claus Kingdom, θα βρείς το μεγαλύτερο χωριό του Άγιου Βασίλη;...

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι ευχές για τη γέννηση της κόρης τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μια εβδομάδα ακριβώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί, δύο χρόνια μετά τον...

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιο είναι

Tην ανάκληση της παρτίδας 2013 (ημ/νια λήξης 11/2026) του φαρμακευτικού προϊόντος SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ), λόγω σφάλματος στην ταινία γνησιότητας. Η παρούσα...

Σέρρες: Έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου – Ένα παιδί νεκρό

Τραγωδία στις Σέρρες με ένα 11χρονο παιδί νεκρό μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12). Μιλώντας...

Τα πιο λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα

Γλυκές μπουκιές με άρωμα Χριστουγέννων. Παραδοσιακή συνταγή για σούπερ μελωμένα μελομακάρονα με μπόλικο καρύδι και κανέλα. Ο χυμός πορτοκαλιού, το μέλι και το ελαιόλαδο αναμειγνύονται...

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη. Να της ζήσει! – Tι αποκάλυψε ο μαιευτήρας της

Η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε πριν από λίγες ώρες, καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. “Είναι ψύχραιμη και συγκινημένη και ήδη έχει αρχίσει να...
Error decoding the Instagram API json