Η Κιμ Τούτσι θα μπορούσε να είναι μια φυσιολογική έγκυος γυναίκα όπως όλες οι υπόλοιπες στον κόσμο αν ο γιατρός της δεν την ενημέρωνε πριν μερικούς μήνες πως στην τρίτη εγκυμοσύνη της, περιμένει πεντάδυμα…Η 26χρονη, η οποία ζει με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους στο Περθ της Αυστραλίας, έμεινε έγκυος για 3η φορά και ενώ στην αρχή ένιωθε πως θα γεννήσει δίδυμα, τελικά ανακάλυψε πως έχει πεντάδυμα.

Αν και αρχικά όπως έγραψε η ίδια στο προσωπικό της blog, το οποίο έχει πάνω από 123.000 followers, σοκαρίστηκε, αποφάσισε μαζί με τον άντρα της όχι μόνο να φέρουν στον κόσμου τα τέσσερα κοριτσάκια και το ένα αγοράκι αλλά να αρχίσουν να μοιράζονται με τους θαυμαστές τους, όλη τη διαδρομή έως τη γέννηση.

Βρίσκεται πλέον στον 8ο μήνα της κύησης και καταναλώνει 6.000 θερμίδες ημερησίως. Φαγητό που είναι που είναι τρεις φορές περισσότερο απ” όσο καταναλώνει ένας μέσος άνθρωπος σε μια ημέρα.

«Κάθε μέρα που περνάει πονάω όλο και περισσότερο. Αρχίζω να μην κοιμάμαι πλέον τα βράδια» έγραψε στο προσωπικό της blog και συμπλήρωσε «Τα μαξιλάρια δεν βοηθούν πλέον τη μέση μου. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που φτάνω στα όριά μου και ετοιμάζομαι να τα παρατήσω».

Το γεγονός πως περιμένει πεντάδυμα έγινε γνωστό την 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης όταν ο γιατρός της αποκάλυψε πως η αρχική διάγνωση για δίδυμα ήταν λανθασμένη.

«Αρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο και στην αρχή νόμιζε πως του έκανα πλάκα. Ομως μετά με ηρέμησε και μου είπε “Θα τα καταφέρουμε”», έγραψε αναφορικά με τη χαρμόσυνη είδηση η Τούτσι

Πηγή:iefimerida.gr