Υλικά για 22 μεγάλα τυροπιτάκια
Για τη ζύμη
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό (χρησιμοποίησα με 2% λιπαρά)
250 γραμμ. βιτάμ
Για τη γέμιση
300 γραμμ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
150 γραμμ. ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι
150 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη
2 μεγάλα αυγά
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Και ακόμα
1 κρόκο αυγού
2-3 κουταλιές παπαρουνόσπορο (προαιρετικά)