250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
350 γρ. καστανή ζάχαρη
65 γρ. κακάο
250 ml νερό
250 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το νερό και το λάδι και αναμιγνύουμε μέχρι να προκύψει ένα λείο μίγμα.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί, λαδωμένο και αλευρωμένο.
- Ψήνουμε για 25-30΄ λεπτά μέχρι να ξεραθεί η επιφάνειά του.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν κόψουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
- Πηγή: athinorama.gr/umami.