Υλικά:
1 πακέτο σφολιάτα
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα καρύδια στο μουλτι (αλεσμένα σαν αλεύρι)
1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
1 κουτάλια της σούπας κανέλα
γλάσο βανίλιας (200 γρ ζάχαρη άχνη 3-4 κουταλιές νερό 1 βανίλια )
Ανακατέψτε τα αλεσμένα καρύδια με τη ζάχαρη και την κανέλα. Στρώστε το ένα φύλλο σφολιάτας, πασπαλίστε με το μείγμα κανέλας και τυλίξτε σε ρολά.
Κόψτε τα με το μαχαίρι κάθετα και βάλτε τα σε φορμάκια. Αν πάλι δεν έχετε φορμάκια βάλτε τα σε ταψί με λαδόκολλα, ο μόνος φόβος εκεί είναι ότι ίσως απλώσουν λίγο.
Ψήστε τα για 20-30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Μόλις κρυώσουν ρίξτε απόπάνω τα χοντροκομμένα καρύδια και μια δυο κουταλιές γλάσο βανίλιας!