Σήμερα παρόλο το βουνό από ασιδέρωτα που με περιμένει…είχα μία ξαφνική όρεξη για μαγειρική!Βρήκα λοιπόν ευκαιρία για κάτι γρήγορο και νόστιμο!
Αυτή η κρεατόπιτα που θα σας δείξω είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.
Κάντε την και πείτε μου εντυπώσεις!
Τα υλικά μας:
250γρ.τυρί Reggato τριμμένο.
680γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα καλά
2 φύλλα σφολιάτας έτοιμα.
Αλάτι,πιπέρι,δυόσμο,βασιλικό,κανελλίτσα.(οι ποσότητες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
Βάζουμε τον κιμά να βράσει και προσθέτουμε ,ελάχιστη ντομάτα,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,βασιλικό,δυόσμο.
Μαδάμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε μαζί με τον κιμά και το τυρί.
Στρώνουμε στο ταψί μας 1 φύλλο σφολιάτας (αφού πρώτα το έχουμε λαδώσει)και μέσα ρίχνουμε το μείγμα μας.
Από επάνω στρώνουμε το 2ο φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό.
Χαράζουμε την πίτα μας και την βάζουμε να ψηθεί για 20-25 λεπτά στους 180-200 βαθμούς.
Γρήγορη & νόστιμη!!
Καλή επιτυχία!