Απλά στην κατασκευή , βελούδινα στη γεύση και μοσχομυριστά από άρωμα πορτοκαλιού!
Για 20 κομμάτια
60 γρ. βούτυρο
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
200 γρ.λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια
30 γρ. άχνη
Ρίξτε την σοκολάτα σε ένα μπολ. Αφήστε την στην άκρη.
Λιώστε το βούτυρο με το ξύσμα σε ένα μικρό τηγανάκι.
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το ζεστό μίγμα στο μπολ με την λευκή σοκολάτα χρησιμοποιώντας μια σίτα.
Πιέστε καλά το ξύσμα στη σίτα για να ελευθερωθούν τα αρώματα του πορτοκαλιού.
Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα και να ομογενοποιηθει το μίγμα.
Σκεπάστε το μίγμα, και αφήστε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
Πάρτε μικρές κουταλιές από το μίγμα, πλάστε σε μικρά μπαλάκια-μπουκίτσες και “κυλίστε” τις μέσα σε ζάχαρη άχνη.
Αφήστε στο ψυγείο για 20 λεπτά περίπου και μετά είναι ολόδικες σας!
Διατηρούνται στο ψυγείο(τώρα που ζεσταίνει και ο καιρός,θα σας μαλακώσουν πολύ αν τις αφήσετε έξω)
Ελένη Κατσαράκη-Μπράμου
Βρείτε την Ελένη στην σελίδα της Lena’s cakes στο facebook αλλά & στο site της lenascakes.gr!