Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Ποια ζώδια είναι φτιαγμένα για σοβαρές σχέσεις και ποια φέυγουν τρέχοντας;

sxesi1-696x428
Το «μπέρδεμα» στις σχέσεις ξεκινά από το γεγονός ότι συχνά άλλα περιμένουμε από το πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας και συχνά άλλα μας προκύπτουν.. Μπορεί εσύ να έχεις ερωτοχτυπηθεί και να φαντάζεσαι εκκλησίες και κουφέτα και αντίθετα εκείνος, όσο και αν σε θέλει,  να μην είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο.
Κι αν τώρα εσύ έχεις σοβαρές προθέσεις, πώς θα ξέρεις αν κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι…
[sc:readmore]
αντιστοίχων προδιαγραφών;
Η αστρολογία βέβαια μπορεί να σου πει πολλά για τη στάση κάποιου απέναντι σε αυτά τα θέματα. Κατ’ αρχάς στον γενέθλιο χάρτη τρεις είναι οι οίκοι που δείχνουν τις τάσεις ενός προσώπου ως προς την οικογένεια:
Ανάλογα με τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτούς τους οίκους, τις όψεις τους αλλά και τους κυβερνήτες των οίκων, αποκαλύπτεται η οικογενειακή ζωή, όπως έχει διαμορφωθεί από τα παιδικά χρόνια κι όπως τείνει να εξελιχθεί στο μέλλον. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στο γενέθλιο χάρτη  σου, αλλά φυσικά το καλύτερο είναι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία αστρολόγο, για να σου τα ερμηνεύσει.

Χονδρικά βέβαια, κρίνοντας και από το ζώδιο κάποιου, μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα. Έτσι, μπορείς να πάρεις μια αρχική ιδέα για τη στάση των εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου μέσα σε μια σοβαρή σχέση.
       ΚΡΙΟΣ

Εκείνο που συχνά ακούς από το οικογενειακό περιβάλλον ενός άντρα Κριού, είναι ότι μερικές φορές οι άλλοι εύχονται να μην ήταν τόσο απελπιστικά και αδυσώπητα ειλικρινής! Και επίσης, τόσο πνεύμα αντιλογίας. Η διπλωματία και αυτό το ζώδιο βρίσκονται σε διαφορετικές διαστάσεις του σύμπαντος. Και μερικές φορές, πραγματικά χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια για να κάτσει και να ακούσει τον άλλο, υπομονετικά και καταπίνοντας τη διαφωνία του.
Οι γυναίκες του ζωδίου διεκδικούν τη διάκριση παντού, ακόμα και σε ανδροκρατούμενους τομείς. Γι’ αυτό κάποιος σύντροφος με συμβατικές απόψεις περί του ρόλου των φύλων θα δυσκολευτεί μαζί τους. Αν όμως καταφέρνουν να κατανικούν περιστασιακά την επιδειξιμανία τους, μπορούν να υποστηρίξουν την οικογένειά τους και να μεταδίδουν στους αγαπημένους τους τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τις χαρακτηρίζουν.
      ΤΑΥΡΟΣ

Οι άντρες Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και το στιλ. Βασικά θα ήθελαν να είναι πάμπλουτοι κληρονόμοι που αράζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους, οπότε, ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό, προσπαθούν να το μιμηθούν όσο γίνεται. Γι’ αυτό μπορεί να δίνουν την εντύπωση της νωχέλειας ή και της τεμπελιάς, ωστόσο είναι πρώτοι στο να οργανώσουν την καλοπέρασή τους. Δείχνουν ανεκτικοί και υπομονετικοί, αλλά αν ο θυμός τους ξεπεράσει κάποιο όριο, εκρήγνυται με την ορμή ενός ηφαιστείου.
Οι γυναίκες Ταύροι έχουν σιδερένια θέληση και αυτοκυριαρχία. Μπορούν να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει πως έχει το πάνω χέρι, παρόλο που δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Το ιδανικό για εκείνες είναι ο άντρας-κουβαλητής, εξ ου και θα προσέξουν την οικονομική κατάσταση κάποιου, προτού να δεσμευτούν σοβαρά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο άντρας Δίδυμος είναι ανήσυχος τύπος και αλλάζει συχνά διαθέσεις και απόψεις. Αυτό τον κάνει ενδιαφέροντα στον κοινωνικό περίγυρο αλλά και, από ένα σημείο και πέρα, κουραστικό για όσους μοιράζονται μαζί του την καθημερινότητα. Ο ευρύτερος κύκλοςτων γνωστών και συγγενών, βέβαια, μπορεί να τον βρίσκει εξαιρετικά γοητευτικό, έτσι που είναι πνευματώδης και γλυκομίλητος.
Σε άντρες και γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου αρέσει να ντύνονται καλά, νεανικά και πρωτότυπα, ενώ ξοδεύουν αρκετά για το ντύσιμό τους.
Η γυναίκα Δίδυμος είναι η τέλεια οικοδέσποινα και έχει μια ευρεία γκάμα γνωριμιών, που γεμίζουν διαρκώς το σπίτι της. Αποδεικνύεται η τέλεια συμπαραστάτης όταν ο αγαπημένος της αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά αν αισθανθεί ότι εκείνος την πρόδωσε, θα αποχωρήσει αξιοπρεπώς, χωρίς πολλά λόγια και δράματα.
   ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας Καρκίνος είναι πλάσμα της συνήθειας και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην οικιακή του ζωή. Του αρέσει να διακοσμεί και να… ξαναδιακοσμεί το σπίτι του, ενώ είναι ιδιαίτερα δεμένος με τα υπάρχοντά του. Προσκολλάται στα δικά του πρόσωπα και δυσκολεύεται να τα αποχωριστεί, ακόμα κι αν πρόκειται π.χ. για ένα παιδί, που φεύγει για να σπουδάσει. Για διαζύγιο, ας μην το συζητάμε καν. Επίσης είναι πολύ δεμένος με το παρελθόν του, από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσε, μέχρι τους φίλους του από το σχολείο.
Το ίδιο ισχύει και με τη γυναίκα Καρκίνο. Έχει κι εκείνη ισόβιους δεσμούς με τους γονείς της και τους επισκέπτεται συχνά. Μπορεί να αγχώνεται για τα πάντα και θέλει να τη διαβεβαιώνουν διαρκώς ότι την αγαπούν. Συντηρεί όμως τέλεια το σπιτικό της.
       ΛΕΩΝ       


Ο άντρας Λέων μπορεί να γίνει πολύ αγαπητός στο οικογενειακό του περιβάλλον, ιδίως στα παιδιά του, αν δείχνει κάποια υπομονή. Κατά τα άλλα, θα τον λατρέψουν για το πνεύμα και την εξυπνάδα του. Σίγουρα όμως θα πρέπει να προσπαθήσει να ξεπεράσει το παραφουσκωμένο του Εγώ. Γιατί αν δεν το ελέγξει, θα δημιουργείται διαρκώς αναβρασμός μέσα στην οικογένεια.
Η γυναίκα Λέων είναι ευτυχισμένη μόνο αν την έχουν στα πούπουλα και εκδηλώνει την αγάπη της σε λίγους και εκλεκτούς. Θεωρεί προνομιούχους εκείνους στους οποίους επιτρέπει να την προσεγγίσουν και περιφρουρεί την οικογένειά της σαν… λέαινα. Μπορεί να είναι ισχυρογνώμων και να συγκρούεται συχνά με τον σύντροφό της, αλλά γίνεται αρνάκι αν βρει ένα ταίρι, που να θαυμάζει και να εκτιμά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άντρες Παρθένοι αναζητούν την τελειότητα στους αγαπημένους τους και μεγαλοποιούν όλα τα ανθρώπινα ψεγάδια. Έτσι θα πρέπει να κάνουν πραγματικό αγώνα με αυτή την πλευρά του εαυτού τους, ώστε να ξεπεράσουν την τελειομανία τους και να αποδεχτούν τους άλλους όπως είναι και όχι όπως ιδανικά θα μπορούσαν να είναι. Διαφορετικά, δεν βρίσκουν ευτυχία στην οικογενειακή τους ζωή.
Γενικά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι κάπως αργοί και δυσκίνητοι στις αντιδράσεις τους, αλλά πάντα υποστηρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η γυναίκα Παρθένος δεν ικανοποιείται εύκολα από τη συμπεριφορά του συντρόφου της και χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς, για να φτάνει τις υψηλές προδιαγραφές της. Όμως είναι από τις πιο αφοσιωμένες του ζωδιακού και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του ρόλου της μέσα στην οικογένεια.
ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός θέλει μια ζωή που να ανταποκρίνεται στα κοινωνικά πρότυπα της αξιοπρέπειας και της υπόληψης και αυτήν περιμένει να του προσφέρει το οικογενειακό του περιβάλλον. Φιλοδοξεί να έχει μια εμφανίσιμη σύντροφο, ένα σπίτι σε καλή περιοχή, ευγενικά παιδιά. Και δίνει σε αυτά μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από το χρήμα ή τη φήμη.
Η γυναίκα Ζυγός είναι «μανούλα» στο να χειρίζεται τους άλλους, έτσι ώστε να της κάνουν εκείνα που θέλει, και βάζει εύκολα την οικογένειά της να χορεύει στον δικό της ρυθμό. Πίσω από τη γοητεία και τη φαινομενική της αδυναμία, κρύβεται μια σιδερένια θέληση. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι εκμεταλλεύτρια, απλώς έχει έναν τέτοιο χαρακτήρα. Με τον αφοπλιστικό της τρόπο, το κάνει να φαίνεται απόλυτα φυσικό.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο αρσενικός εκπρόσωπος του ζωδίου του Σκορπιού δεν τα παρατάει εύκολα σε μια σχέση και είναι αρκετά δίκαιος, ώστε να ανταποδίδει οτιδήποτε καλό του προσφέρεται. Έχει έντονη αίσθηση της ευθύνης προς την οικογένειά του και, καθώς είναι δυναμικός άνθρωπος, μπορεί να εξασφαλίσει μια καλή ζωή στους αγαπημένους του. Πιθανόν να φέρει στο σπίτι του ένα κλίμα πνευματικότητας, ενώ υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει μια κάποια εμμονή με αυτό. Πάντως δεν επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους.

Η γυναίκα Σκορπιός είναι των άκρων. Μπορεί να γίνεται εξωφρενικά κτητική ή εντελώς απόμακρη. Εκτιμά τον προσωπικό ζωτικό της χώρο και κατά διαστήματα χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά από τα παιδιά της. Η ισχυρή της θέληση πιθανόν να δυσαρεστεί ή να καταπιέζει τους συγγενείς της, παρόλα αυτά η αφοσίωσή της στην οικογένεια είναι αναμφισβήτητη.
       ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άντρες Τοξότες επιζητούν τη συντροφικότητα,, αλλά όχι τη δέσμευση. Γι’ αυτό και δύσκολα περιορίζονται στα στενά όρια του σπιτιού, αλλά θέλουν να διατηρούν ελευθερία κινήσεων, ώστε να γνωρίζουν νέους φίλους και να ζουν μέσα στην περιπέτεια. Ο Τοξότης αγαπά τους γονείς του, πλην όμως αγαπά ακόμα περισσότερο την ανεξαρτησία του, έτσι κόβει γρήγορα τους οικογενειακούς δεσμούς. Δίνει διαρκώς μια αίσθηση «φευγάτου» και είναι εντελώς αδύνατον να περιμένει κανείς από αυτόν να ανταποκριθεί σε συμβατικές κοινωνικές υποχρεώσεις.

Η γυναίκα Τοξότης επίσης δεσμεύεται δύσκολα σε μια τυπική σχέση. Αγαπά το απροσδόκητο και φέρνει στην οικογενειακή ζωή έναν περιπετειώδη, παιδιάστικο ενθουσιασμό. Πολλοί εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν μια ασυνήθιστη αίσθηση της διασκέδασης και μοιάζουν να ζουν σε έναν εντελώς δικό τους κόσμο.
Flash Animation
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως έχει γεννηθεί για την επιτυχία και πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου δεν θα διστάσουν, αν έχουν να διαλέξουν πού θα δώσουν προτεραιότητα: στους στόχους τους ή στην οικογενειακή τους ζωή. Έτσι, καθώς ανεβαίνουν τα σκαλιά της καριέρας, το σπιτικό τους μπορεί να υποφέρει από συναισθηματική παραμέληση, γιατί βέβαια όσον αφορά τις υλικές ευθύνες, είναι απόλυτα συνεπείς. Παρόλα αυτά, ο Αιγόκερως απαιτεί η σύντροφός του να του δείχνει τη δέουσα προσοχή, διαφορετικά θα στραφεί σε άλλη αγκαλιά.

Η γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται γεμάτη σιγουριά, αλλά κατά βάθος χρειάζεται έναν δυνατό άντρα δίπλα της και ένα σταθερό γάμο. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό της. Και θα κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άντρες Υδροχόοι το παίζουν… φευγάτοι, αλλά έχουν ένα τρόπο να σε τραβάνε κοντά τους. Δείχνουν να μην έχουν χρόνο και διάθεση για συναισθηματισμούς, αλλά στα δικά τους πρόσωπα μεταδίδουν την ενεργητικότητα και τη χαρά της ζωής.
Ο κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο απρόβλεπτος Ουρανός. Έτσι και οι ίδιοι έχουν διακυμάνσεις μεταξύ της πιο αξιολάτρευτης και της πιο εξοργιστικής συμπεριφοράς. Πραγματικά, μπορείς από αυτούς να περιμένεις τα πάντα, με την καλή και την κακή έννοια.
Οι γυναίκες του ζωδίου δεν καταφεύγουν σε «κολπάκια» και «ναζάκια» για να περάσουν το δικό τους μέσα σε ένα γάμο. Είναι αφοσιωμένες και δείχνουν τον θαυμασμό τους για ό,τι πετυχαίνει ο σύντροφός τους. Παρόλο που φαίνονται συναισθηματικά απόμακρες, κάνουν τα πάντα για τους αγαπημένους τους.

     ΙΧΘΥΕΣ
img src=”http://www.astrologos.gr/sites/default/files/shutterstock_114360442.jpg” alt=”” />
Ο άντρας Ιχθύς έχει μια ροπή προς τα πνευματικά θέματα και ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τη μυστηριακή πλευρά της ύπαρξής του. Εκτιμά την εξυπνάδα και το βάθος της σκέψης στα δικά του πρόσωπα. Πιθανόν αντί να περάσει το Σαββατόβραδό του στα μπαράκια, να προτιμήσει να διαβάσει ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσει μια παρουσίαση περί υπερβατικού διαλογισμού. Εξ ου και οι δικοί του μπορεί να αισθάνονται ότι τους κλείνει έξω από αυτό τον κόσμο του.
Η γυναίκα Ιχθύς θέλει να αισθάνεται προστατευμένη. Αντέχει στις δυσκολίες, αλλά την καταπονεί η απότομη προσγείωση στη συνειδητοποίηση ότι η αληθινή ζωή δεν έχει και πολλή σχέση με το ονειρικό σύμπαν της φαντασίας της. Περιμένει από τα πρόσωπα της οικογένειάς της να στέκονται στο ύψος των ιδανικών της και όταν αυτό δεν συμβαίνει, αισθάνεται προδομένη.
astrologos.gr
[sc:telos]

Σχολιάστε

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μουσείο Πειραμάτων – Κυριακάτικα εργαστήρια 2024 για μικρούς επιστήμονες

Το Μουσείο Πειραμάτων υποδέχεται το 2024 με τα αγαπημένα κυριακάτικα εργαστήρια των μικρών επιστημόνων! Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι επιστήμες γίνονται παιχνίδι και τα πειράματα φέρνουν...

Ανακαλείται πασίγνωστη παιδική σοκολάτα από τα σούπερ μάρκετ από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, σε μια έκτακτη ανακοίνωση, ανακάλεσε πασίγνωστα σοκολατένια αυγά από την αγορά. Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης μετά από αναφορά καταναλωτή, διαπιστώθηκε στα Kinder Bueno Eggs...

Mondelez: Ανακαλείται παρτίδα Toblerone

Σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων της σοκολάτας Toblerone 100 γρ. με νουγκά (10%), από μέλι και αμύγδαλα, προχώρησε  η Mondelez Ελλάς, καθώς δεν υπάρχει...

Xριστουγεννιάτικη αγορά Βιβλίου 7-10 Δεκεμβρίου

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ δίνουν γιορτινό «παρών» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου Τίτλοι λογοτεχνίας για μικρούς και μεγάλους, bazaar...

Santa Claus Kingdom – Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Δεκέμβρη

Santa Claus Kingdom - Tο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας Εσύ ήξερες ότι στο Santa Claus Kingdom, θα βρείς το μεγαλύτερο χωριό του Άγιου Βασίλη;...

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι ευχές για τη γέννηση της κόρης τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μια εβδομάδα ακριβώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί, δύο χρόνια μετά τον...

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιο είναι

Tην ανάκληση της παρτίδας 2013 (ημ/νια λήξης 11/2026) του φαρμακευτικού προϊόντος SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ), λόγω σφάλματος στην ταινία γνησιότητας. Η παρούσα...

Σέρρες: Έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου – Ένα παιδί νεκρό

Τραγωδία στις Σέρρες με ένα 11χρονο παιδί νεκρό μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12). Μιλώντας...

Τα πιο λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα

Γλυκές μπουκιές με άρωμα Χριστουγέννων. Παραδοσιακή συνταγή για σούπερ μελωμένα μελομακάρονα με μπόλικο καρύδι και κανέλα. Ο χυμός πορτοκαλιού, το μέλι και το ελαιόλαδο αναμειγνύονται...

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη. Να της ζήσει! – Tι αποκάλυψε ο μαιευτήρας της

Η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε πριν από λίγες ώρες, καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. “Είναι ψύχραιμη και συγκινημένη και ήδη έχει αρχίσει να...
Error decoding the Instagram API json