Τα σοκολατένια αυγά τώρα το Πάσχα μπορούν να σερβιριστούν και αλλιώς!
Θα χρειαστείτε
6-8 σοκολατένια αυγά μικρά(γύρω στα 6 cm)
150 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ.άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
1/2 κ.γ χυμό λεμόνι
1 βανίλια
125 ml κρέμα γάλακτος
Για τον “κρόκο”
1 ροδάκινο λιωμένο στο multi(αν δε βρείτε, αυξήστε την ποσότητα της μαρμελάδας από 1 κ.σ σε 3 κ.σ.)
1 κ.σ.μαρμελάδα βερίκοκο ή ροδάκινο(χωρίς κομμάτια φρούτων μέσα)
1 κ.σ. βούτυρο
Σπάστε ένα κομμάτι από την κορυφή των αυγών προσεκτικά για να μην καταστρέψετε το κέλυφος.
Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού και την βανίλια.
Σε χωριστό μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγύ.
Ενώστε απαλά τα 2 μίγματα.
Γεμίστε τα αυγουλάκια σας με το μίγμα του τυριού και βάλτε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα τουλάχιστον.
Για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση,ζεστάνετε ελαφρά την μαρμελάδα και το λιωμένο ροδάκινο, προσθέστε το βούτυρο και βάλτε τον “κρόκο” στα αυγουλάκια σας.
Καλή ανάσταση σε όλους μας!
Ελένη Κατσαράκη-Μπράμου
Βρείτε την Ελένη στην σελίδα της Lena’s cakes στο facebook αλλά & στο site της lenascakes.gr!