5 ώριμα ροδάκινα ή νεκταρίνια
1 κουτ. σούπας γλυκό κουταλιού βύσσινο
50γρ. βούτυρο
1/3 κούπας ζάχαρη
3/4 κούπας βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη
½ κούπα χυμό ροδάκινο
3 αυγά
2 κούπες αλεύρι φαρινάπ
1 κουτ. γλυκού baking powder
2 βανίλιες άρωμα
1 πρέζα αλάτι
Μερίδες: 10
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε κομματάκια.
Αλείφουμε ένα ταψί στρογγυλό 28εκ. με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
Στρώνουμε τα κομμάτια των φρούτων και τα κομματάκια από το βύσσινο.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, προσθέτουμε τα αυγά, το χυμό, το αλεύρι με το baking, το αλάτι και τις βανίλιες.
Περιχύνουμε τα ροδάκινα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.
Μόλις ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει πριν το αναποδογυρίσουμε και απολαμβάνουμε!!