Το μενού της Καθαράς Δευτέρας περιλαμβάνει πλήθος εδεσμάτων και παρόλο που στερείται τροφίμων ζωικής προέλευσης, όπως για παράδειγμα το κρέας, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά, μπορεί να είναι και νόστιμο και θρεπτικό.
Οι κύριοι εκπρόσωποι του σαρακοστιανού τραπεζιού, τα θαλασσινά-οστρακοειδή, περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα (Β12, σελήνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό), αλλά και ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία διακρίνονται για την αντιφλεγμονώδη τους δράση και συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία της καρδιάς και των εγκεφαλικών κυττάρων. Παρέχουν…
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.