Υλικά (18 – 22 τυροπιτάκια εξαρτάται το μέγεθος)
Για την ζύμη
½ κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κούπα γιαούρτι στραγγιστό
½ κούπα κρύο νερό
1 αυγό
αλάτι – πιπέρι
1 κούπα αλέυρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα αλέυρι ολικής άλεσης
1 κουταλάκι baking powder
Για την γέμιση
½ κούπα τυρί κρέμα
½ κούπα τυρί φέτα
1 αυγό
Πιπεράκι ελάχιστο
1 κρόκος αυγού αραιωμένος με 1 κουταλιά της σούπας νερό για την επικάλυψη
Λίγο σουσάμι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook…
–