Τα αγαπημένα κουλουράκια της μαμάς μου! Τέλεια με τον καφέ!
Εκτέλεση…
Σε μπολ βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, τη μπύρα, την κανέλλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα και τη σόδα και με σύρμα ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι και απαλά ζυμώνουμε τη ζύμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα για 25′ περίπου να ροδίσουν.
www.antenna.gr/webtv/watch
Υλικά συνταγής
1 φλ. μισό σπορέλαιο και μισό ελαιόλαδο 1/2 φλ. μπύρα 1/2 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική 3-1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μπόλικο σουσάμι για επικάλυψη