•450 γρ. μπισκότα όρεο
•450 γρ. μαλακό τυρί τύπου Philadelphia
•450 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
1.Πάρτε θήκες για cupcakes ή βάλτε ένα λαδόχαρτο σε ένα μεγάλο πυρέξ.
2.Θρυμματίστε στο multi, σε σκόνη, 8 μπισκότα από τα όρεο και αφήστε τα στην άκρη για πασπάλισμα στο τέλος.
3.Θρυμματίστε λίγα – λίγα και όλα τα υπόλοιπα μπισκότα στο multi. Τα μεταφέρετε σε μπολ, προσθέτετε το μαλακό τυρί και ανακατεύετε καλά με μια μαρίζ ή με το μίξερ χειρός μα ομογενοποιηθούν.
4.Φτιάχνετε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη και τα τοποθετείτε στις θήκες ή πάνω στη λαδόχορτα και τα βάζετε στο ψυγείο 1 ώρα περίπου.
5.Λιώνετε τη κουβερτούρα μπεν μαρί και με τη βοήθεια 2 πηρουνιών βουτάτε ένα ένα τα κρύα μπαλάκια ώστε να καλυφθούν από τη σοκολάτα, τα πασπαλίζετε με τα θρυμματισμένα μπισκότα όρεο και τα βάζετε πάλι στις θηκούλες ή στο λαδόχαρτο και πάλι στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
sintayes.gr
[sc:telos]