Υλικά:
•230γρ αλέυρι
•3 μήλα
•200γρ γάλα
•2 αυγά
•2 κ.γ μπέικιν
•3 κ.σ ζάχαρη
•1 πρέζα αλάτι
•ξύσμα απο 1 λεμόνι
•Ζάχαρη άχνη ή μέλι
Εκτέλεση:
•Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι,το μπέικιν,το αλάτι και την ζάχαρη
•Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά,προσθέτουμε το γάλα και ανακατέουμε.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά,προσθέτουμε το γάλα και ανακατέουμεΡίχνοενσωματωθεί και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού
•Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με τα αυγά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθεί και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού.
•Καθαρίζουμε τα μήλα, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη, τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
μείγμα και ανακατεύουμε
•Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και απο τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν,τις βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη ή μέλι.
olgascuisine.blogspot.gr
Διαβάστε ακόμα: