Η συνταγή αυτή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμά της θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά…
1 ποτήρι κρασί λευκό
½ ποτήρι ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
και κομματάκια ελιάς της αρεσκείας σας
Παρασκευή
Ρίχνουμε σε λεκανίτσα το κρασί και το λάδι και σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια σας. Τέλος, ρίχνουμε και τις ελιές. Πλάθουμε λεπτά ραβδάκια ή μπαστουνάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 170-175ο για 15-20 περίπου λεπτά. Να προσέξετε να μην σας αρπάξουν.