Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ρεπορτάζ με ένα μωρό στην αγκαλιά; Πόσο φρέσκια είναι η εικόνα μιας παλιάς ρεπόρτερ και νέας μητέρας που δουλεύει έχοντας μαζί της το παιδάκι της;
Εδώ και λίγες ώρες, η Ελένη Λαζάρου, μία από τις πιο μάχιμες δημοσιογράφους του Mega έχει γίνει viral και έχει καταφέρει να συγκινήσει όλες τις νεαρές μητέρες της χώρας που ξέρουν πώς είναι να μην υπάρχει κάποιος να κρατήσει το παιδί, όσο εσύ δουλεύεις.
Η φωτογραφία της εν ώρα καθήκοντος με το μικρό γιο της αγκαλιά «έλιωσε» το διαδίκτυο και έγινε viral…
[sc:readmore]
Όπως η ίδια η Λαζάρου αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα» η ιστορία της φωτογραφίας είναι απλή και την ξέρουν πάνω κάτω με παραλλαγές όλες οι μαμάδες.
Χθες έπρεπε να βρεθεί λίγο νωρίτερα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου για ρεπορτάζ.
Η κυρία που προσέχει το παιδί όσο η δημοσιογράφος δουλεύει θα ερχόταν λίγο αργότερα, οπότε εκείνη προτίμησε να πάρει τον μικρό Αναστάση μαζί της.
«Φυσικά και δεν το περίμενα (σ.σ.: να πάρει διαστάσεις το θέμα της φωτογραφίας). Επειδή έχω συνηθίσει να κάνω τα πάντα με το μωρό, εμένα μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό αυτό που έγινε. Φαντάζομαι πως πολλές μαμάδες έχει τύχει να πάρουν τα παιδιά τους κάποια στιγμή στη δουλειά τους. Απλά είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια, και αποτυπώθηκε και σε φωτογραφία, γι” αυτό έκανε αίσθηση», εξήγησε στην ίδια συνέντευξη η ρεπόρτερ.
Η φωτογραφία «ανέβηκε» στα social media αποσπώντας τρυφερά σχόλια και φυσικά «παρηγορώντας» όσες από εμάς κάνουμε τα πάντα με το μωρό στην αγκαλιά. Ακόμη και ρεπορτάζ!
πηγή: joytv.gr
[sc:telos]