- ½ πακέτο μπισκότα Digestive
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα light
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
- 1 ½ κ.σ ζάχαρη άχνη
- μαρμελάδα κεράσι ή φράουλα ή φρέσκες φράουλες/κεράσια
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- Θρυμματίζουμε τα Digestives και σε ένα μπρίκι λιώνουμε το βούτυρο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να βραχούν όλα τους από αυτό.
- Αμέσως, τοποθετούμε το μίγμα σε ποτηράκια και τα πιέζουμε μέχρι να δημιουργήσουν ένα στρώμα. Βάζουμε τα ποτηράκια στο ψυγείο για 20’ μέχρι να παγώσει το μίγμα.
- Μόλις περάσει ο καθορισμένος χρόνος ξεκινάμε να φτιάχνουμε την κρέμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και την ζάχαρη άχνη μέχρι να ενωθούν τα υλικά, και τα τοποθετούμε πάνω απ’ τα μπισκότα στα ποτηράκια μας.Βάζουμε απο επάνω τη μαρμελάδα ή τα φρέσκα φρούτα μας και στη συνέχεια, τα τοποθετούμε για ακόμη 20’ στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!