Για τα μπιφτέκια
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
3-4 κύβους κατεψυγμένο σπανάκι ή 300 – 400 γρ φρέσκο
1 ντομάτα στον τρίφτη
1 κουταλιά της σούπας κοφτή ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κόλιανδρο τριμμένο (μπαχαρικό)
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
100 γρ κεφαλογραβιέρα κομμένη σε λεπτά κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι
Για τις τηγανίτες πατάτας
4-5 μέτριες πατάτες
1 κρεμμύδι στον τρίφτη
2 κουταλιές της σούπας μαιντανό
1 αβγό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 λεμόνι (τον χυμό του)
Αλάτι πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook…