Καλοκαίρι μεγάλη μου αγάπη!
Είναι η εποχή που ανθίζω..ονειρεύομαι…ξαναερωτεύομαι (τη ζωή! Μην βάζετε κακά πράγματα στο μυαλό σας.. :)) …εμπνέομαι…δημιουργώ!!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα,απο τις αρχές του Ιούλη για την ακρίβεια, βρίσκομαι στην όμορφη Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου!
Εκείνος δουλεύει και εμείς κάνουμε διακοπές! (Όχι και πολύ δίκαιο βέβαια ε;)
Περνάμε τέλεια όλοι μαζί…
Δεν περνάει στιγμή χωρίς χαμόγελο-αγκαλιές και αισιοδοξία!!
Κάθε μέρα είναι διαφορετική και “πίνουμε” το κάθε της λεπτό!
Τι θα λέγατε να δροσιστούμε λίγο πίνοντας την πιο την πιό τέλεια γρανίτα που έχετε πιεί ποτε;
Είναι “σπεσιαλιτέ” του άντρα μου και την φτιάχνει απο τότε που πρωτογνωριστήκαμε.
Σας έχω ήδη γράψει σε προηγούμενο πόστ,πώς η γρανίτα ροδάκινο είναι η αγαπημένη της οικογένειας μας και μάλιστα σας είχα δώσει την κλασσική συνταγή για να την φτιάξετε!
Σήμερα θα σας δώσω την αυθεντική
μπαμπαδο-συνταγή!
-1 μεγάλο ροδάκινο
-3 μεγάλες κουταλιές παγωτό(ο άντρας μου έβαλε 1 κουταλιά φράουλα,1 σοκολάτα,1 κρέμα)
-χυμό μισού λεμονιού
-μισό ποτήρι χυμό ροδάκινο
-4 ή 5 παγάκια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ροδάκινο απο τις φλούδες.
Το κόβουμε σε μικρά κυβάκια και προσθέτουμε απο επάνω τα υπόλοιπα υλικά & τα παγάκια.
Χτυπάμε στο μπλέντερ στη δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά και έτοιμη!!
Στην υγειά σας!
Το μόνο που έκανα εγώ ήταν το food styling..🙂 🙂