Έχοντας κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών της, το μόντελινγκ για την Lily Rose Depp έμοιαζε αναπόφευκτο. Άλλωστε η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για την εκπληκτική ομοιότητα με την μητέρα της αλλά και για το ενδεχόμενο να είναι το επόμενο it- girl. H 16χρονη νεαρή…

ἐρχεται τώρα να το επιβεβαιώσει με ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο για το Βρετανικό περιοδικό LOVE. Το Σάββατο που μας πέρασε ανάρτησε στον λογαριασμό της στo Instagram, μία φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού, γράφοντας πως ευχαριστεί πολύ τους συντελεστές για το εξώφυλλο του 16ου τεύχους. Στην φωτογραφία, η νεαρή Rose Depp, δείχνει την παιχνιδιάρικη πλευρά της καθώς ποζάρει στον φακό του Willy Vanderperre, με έντονο και πολύχρωμο μακιγιάζ που αναδεικνύει υπέροχα το αθώο της βλέμμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την καριέρα μοντέλου που η Rose Depp έχει ξεκινήσει ήδη, η 16χρονη θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και στην ηθοποιία, καθώς έχει αναφέρει πως θέλει να αφοσιωθεί εκεί, δουλεύοντας σκληρά σε αυτό τον τομέα. “Θέλω να αναλάβω ρόλους τόσο συναρπαστικούς όσο και αυτοί που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής” αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά. Όσο για την υπόλοιπη φωτογράφιση του LOVE, αυτή θα μπορούμε να την ανακαλύψουμε ολόκληρη με την κυκλοφορία του τεύχους στις 8 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε ακόμα: