Η μανούλα Παναγιώτα μένει στη Νεάπολη Λακωνίας και είναι φανατική της κουζίνας!
Tα υλικά μας:
1 στήθος κοτόπουλου βρασμένο και ψιλοκομμένο
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πράσο ψιλοκομμένο
250gr. Gouda τριμμένο
250gr. Edam τριμμένο
250ml κρέμα γάλακτος
1 αυγό
αλάτι-πιπέρι
Παρασκευή:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί..τα βάζουμε στο ψυγείο για 20′
βουτυρώνουμε ένα ταψακι και στρώνουμε 4 φύλλα κάτω τα οποία τα λαδώνουμε ένα ένα
ρίχνουμε τη γέμιση και μετά βάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω τα οποία τα λαδώνουμε ένα ένα…
Πρίν βάλουμε την πίτα στο φούρνο, την κόβουμε σε κομμάτια
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40΄-60′