Υλικά
Για την ζύμη
1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
3 αυγά ( 2 για την ζύμη και 1 για την επάλειψη)
2 κουταλιές της σούπας ρακί (εγώ δεν είχα και έβαλα 1 κουταλιά της σούπας ούζο)
1 μικρό φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Μαραθόσπορο για πασπάλισμα στο τέλος.
Για την γέμιση
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
500 γρ σπανάκι
300 γρ λάπαθα ή άλλα χόρτα
1 ματσάκι δυόσμο
1 ματσάκι άνιθο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook…