Για την ζύμη
1 κούπα γάλα χλιαρό
30 γρ φρέσκια μαγιά (κάνει και η ξηρή απλά η Γκόλφω προτιμά την φρέσκια)
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
½ κούπα καλαμποκέλαιο και βιταμ (ίση ποσότητα)
1 κουταλάκι ζάχαρη
½ κουταλάκι αλάτι
4 κούπες (περίπου) αλεύρι
Για την γέμιση
Μερέντα ή Νουτέλα παγωμένη (την βάζουεμ λίγο στην κατάψυξη να σφίξει)
Για το σιρόπι
2 κούπες νερό
1 κούπα ζάχαρη
5 κουταλιές γλυκόζη (αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε ½ κούπα ζάχαρη παραπάνω αντί για γλυκόζη)
1 Βανίλια
3 Κουταλιές φρέσκο βούτυρο
Λίγη φλούδα πορτοκαλιού
Για την επικάλυψη
1 κρόκο αραιωμένο με λίγο νερό
Διαβάστε την εκτέλεση της; συνταγής στο Captain Cook…