Tα γενέθλια των παιδιών μου είναι η μεγαλύτερη γιορτή για το σπίτι μας!
Μεγαλύτερη απο τα δικά μας γενέθλια,απο το Πάσχα..ακόμη και απο τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απο τον εορτασμό της επετείου της γέννησης ενός παιδιού!
Η γέννηση των παιδιών μου είναι μια ανάμνηση που δεν θα φύγει ποτέ απο μέσα μου όσο ζώ..!
Η χαρά της προσμονής με την κοιλίτσα τούρλα,η γέννα,τα πανέμορφα ροδαλά τους προσωπάκια,τα εύθραυστα τοσοδούλικα πατουσάκια τους..! Όλα τα θυμάμαι! Κάθε στιγμή κάθε λεπτό,κάθε χαμόγελο και χάδι!
Μαζί τους έμαθα τι θα πεί να ζείς για την ουσία και όχι για την ύλη και το φαίνεσθαι!
Πόσο συγκινούμαι κάθε φορά που γιορτάζουμε τα γενέθλια τους…
Τα μωράκια μας μεγαλώνουν και εμείς ώς τυπικοί “χαζογονείς”καμαρώνουμε το παραμικρό τους κατόρθωμα σαν να είναι το πιο μεγάλο και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο όλο επάνω!!
Η Κωνσταντίνα μου είναι γεννημένη Σεπτέμβρη & ο γιός μου Οκτώβρη μήνα ( με διαφορά 3 χρόνων)..πράγμα βολικό για εμάς ώστε το πάρτυ γενεθλίων να είναι κοινό και για τους δύο.
Βολεύει απο όλες τις απόψεις.Απο άποψη τόσο πρακτική όσο και οικονομική!
Μέχρι σήμερα τα γενέθλια τους τα κάναμε στο σπίτι καθώς θεωρούσα πάντα -και θεωρώ ακόμη-το σπίτι ώς πιο ζεστό χώρο να υποδεχτεί κανείς τους φίλους του και να γιορτάσει.
Φέτος όμως άλλαξαν τα δεδομένα.1ον: Η κόρη μου μεγάλωσε (έκλεισε τα 5) και ζήτησε η ίδια παιδότοπο (ενώ μέχρι σήμερα δεν πολυσυμπαθούσε τους παιδότοπους),2ον: Φέτος ο μπαμπάς μας εργάζεται στο εξωτερικό για λίγους μήνες απ’όπου και πηγαινοέρχεται.
Έτσι εγώ κάνω τα πάντα μόνη μου πια! Όλα όμως! Όλα όσα αφορούν μια οικογένεια με δύο παιδιά εκ των οποίων το ένα πάει σχολείο. Είμαι σίγουρη πώς όλες οι μανούλες κατανοείτε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Άρα…. ΔΕΝ είχα κουράγιο φέτος για το πρίν και το μετά ενάς πάρτυ γενεθλιών στο σπίτι!
Έψαξα λοιπόν και βρήκα ένα καταπληκτικό παιδότοπο τον έκλεισα και το πάρτυ ξεκίνησε!!!!
Το θέμα του πάρτυ ήταν ιδέα δική μου αφού τα Lego και γενικώς τα τουβλάκια κάθε είδους είναι το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών μου…και του μπαμπά μας..βεβαίως βεβαίως…!
Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι με το οποίο αποσχολούνται περισσότερο απο 10′!:)
Lego Party για τα μικρά μου “ζυμαράκια”….και να τα χαίρομαι!!
Η τούρτα μας ήταν τεράστιααααααα και πεντανόστιμη!Μας την έκανε δώρο η φίλη μου Πόπη απο τα ζαχαροπλαστεία www.kardasis.com!
Στείλαμε τις προσκλησούλες μας,φορέσαμε τα καπελάκια μας και φυσήξαμε δυνατά!
Την διακόσμηση όμως της τούρτας μας(την τελική πινελιά που λέμε)έδωσε η φίλη Eλένη Κατσαράκη απο το Lena’s cakes,η οποία μας έφτιαξε και τα μοναδικά
Lego Cupcakes!!Δεν είναι σαν ψεύτικα?
Δεν έλειψαν φυσικά και τα δώρα στους μικρούς μας φίλους…!!Μαξιλαράκια lego απο τσόχα και σακουλάκια lego με λιχουδιές!
Φυσικά τα έφτιαξε ποιά άλλη??Η Xριστιάνα απο το αγαπημένο Il sorriso!
Επειδή το παιχνίδι δεν είναι ποτέ αρκετό…Η Χριστιάνα έκανε πάλι τα μαγικά της!
Έφτιαξε μία πινιάτα lego και “οι άντρες”της παρέας ανέλαβαν να την σπάσουν και να αποκαλυφθεί απο μέσα ο…καραμελο-θησαυρός της!;)
Περάσαμε πολύ όμορφα μεγάλοι και μικροί!!
Και του χρόνου με υγεία!!
Σας λατρεύω ζωγραφιές μου!
Πάντα να μου γελάτε να λάμπει ο κόσμος όλος!
‘Ολγα