Στην Βόρεια Αμερική, ένα απο τα δημοφιλέστερα φαγητά στο δρόμο (όπως έχουμε εμείς το σουβλάκι) είναι τα Corn Dogs.. Τα Corn Dogs είναι μεγάλα λουκάνικα Φρανκφούρτης, περασμένα σε ξυλάκι, βουτηγμένα σε ζύμη απο αλεύρι καλαμποκιού τα οποία τηγανίζονται σε φριτέζες και σερβίρονται με διάφορες σάλτσες, μουστάρδες κέτσαπ και ότι μπορείτε να φανταστείτε.. Σημερα σας έχω μία συνταγή εμπνευσμένη απο αυτά τα Corn Dogs του δρόμου, προσαρμοσμένη όμως στα δικά μας δεδομένα, πεντανόστιμη, εύκολη και φυσικά περισσότερο υγιεινή. Δεν σας κρύβω ότι όταν βρήκα την συνταγή στο Food Network την φοβήθηκα λιγάκι, φοβήθηκα ότι ίσως να είναι μπελαλίδικη. Οταν την έκανα όμως ξαφνιάστηκα ευχάριστα γιατι πραγματικά δεν είναι καθόλου μπελαλίδικη. Γενικότερα είναι διασκεδαστική η διαδικασία ειδικότερα αν αποφασίσετε να τα φτιάξετε με παιδιά. Θέλει οπωσδήποτε τον χρόνο της επειδή η ζύμη περιέχει μαγιά αλλά απο την στιγμή που θα φουσκώσει η ζύμη μέσα σε ελάχιστη ώρα θα έχετε στο τραπέζι σας ζεστά, τραγανά, λαχταριστά, καλαμποκένια λουκανικοπιτάκια σε ξυλάκι!
Διαβάστε τη συνταγή στο Captain Cook………..