Υλικά (μέτριο ταψάκι)
1/2 κούπα (το τριμμένο αποτέλεσμα) φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και τριμμένα πολύ καλά στον πολυκόφτη (μπορείτε να αντικαταστήσετε με τριμμένο αμύγδαλο)
1/4 της κούπας λευκή ζάχαρη
1/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 αυγά και 2 επιπλέον κρόκοι
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Ελάχιστο αλάτι 1 κούπα φράουλες ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας (χρησιμοποίησα και rasberries)
Ζάχαρη Άχνη για το πασπάλισμα Λίγο βούτυρο για το ταψί.
Δείτε την εκτέλεση στο Captain Cook…