Υλικά (Για 10 ζαμπονοπιτάκια)
Για την ζύμη
1/2 κούπα γιαούρτι
80 ml μαργαρίνη ελαιολάδου
1 αυγό
1 κούπα αλέυρι
1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
Λίγο αλάτι
Για την γέμιση
150 γρ Κασέρι τριμμένο
3 φέτες ζαμπόν κομμένες σε κομμάτια
1 αυγό (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι (προαιρετικά)
Για την επικάλυψη
Λίγο σουσάμι ή (και) παπαρουνόσπορο
10 μικρά ξυλάκια ή ξυλάκια παγωτού
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Captain Cook...