Αυτήν την εβδομάδα θα προκύψουν πολλά πλανητικά γεγονότα που θα σας κάνουν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Η αποχώρηση του Ερμή από τον Ζυγό και η είσοδός του στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας χαρίσει περισσότερη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Μια σειρά από μικρές αλλαγές που αναμένεται να συμβούν γύρω σας, μπορεί να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις, αρκεί βέβαια να παραμείνετε σε επαφή με τα γεγονότα και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Καλές προοπτικές ανοίγονται μεσοβδόμαδα και στον οικονομικό τομέα, τόσο καλές που μπορεί να σας εκπλήξουν.

Καρκίνος
Ικανοποίηση και αισιοδοξία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν αυτήν την εβδομάδα για εσάς. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό την Δευτέρα, αρχίζετε να βλέπετε φως στο τούνελ και αυτό διώχνει κάθε σκοτεινή σκέψη από το μυαλό σας. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μοιραστείτε μαζί τους την αισιοδοξία, που αυτό το διάστημα σας κατακλύζει. Η αρμονία που θα υπάρξει στην οικογένεια, σας χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Στον επαγγελματικό χώρο, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό την Κυριακή, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που περιμένετε εδώ και καιρό.

Παρθένος
Με τις καλές πλανητικές όψεις που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό, θα καταφέρετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα εύκολα και ανώδυνα και ακόμη κι αν κάποιος ή κάτι σταθεί εμπόδιο, εσείς μην πτοηθείτε! Οι μέρες είναι κατάλληλες να τολμήσετε να δοκιμάσετε καινούργιες ιδέες και στα επαγγελματικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στην επιτυχία από ένα μονοπάτι που δεν είχατε διαβεί μέχρι στιγμής. Στα συναισθηματικά, θα χρειαστεί να φροντίσετε λίγο παραπάνω τη σχέση σας, ώστε τα δυνατά συναισθήματα, τόσο του συντρόφου σας όσο και τα δικά σας, να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να νιώσετε ασφάλεια.

Σκορπιός
Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας την Δευτέρα, μπορείτε να προωθήσετε άφοβα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι μέρες θα είναι κατάλληλες για να τολμήσετε και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Προσέξτε μόνο την αισιοδοξία σας και τον παρορμητισμό σας, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανείτε επιπόλαιοι. Κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να επικρατήσει καλή διάθεση και ευχάριστο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να καταφέρετε να στρέψετε τους πάντες υπέρ σας. Με καλή οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες, προβλέπονται πολλές και σημαντικές οικονομικές επιτυχίες, που θα σας ξαλαφρώσουν και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα

Ιχθείς
Μία αρκετά καλή εβδομάδα θα είναι η παρούσα για εσάς. Οι ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις θα προϋπαντούν κάθε σας βήμα, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείτε από την νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό από την Δευτέρα και μετά. Στην οικογένεια αναμένεται ένα χαρούμενο κλίμα, ενώ θα έχετε την ικανότητα να μεταδώσετε την καλή σας διάθεση σε όλους όσους συναναστρέφεστε, γεγονός που θα σας κάνει περιζήτητο και όλοι θα αναζητούν την παρέα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Κυριακή και μετά, θα σας οδηγήσει σε σωστές οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις, αν ακούσετε το ένστικτό σας.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ