Το διασημότερο τσίρκο της πόλης στήθηκε για τα τρίτα γενέθλια του Φιλιππάκου!!
Η πρόσκληση, τρίπτυχη τέντα τσίρκου η οποία περιελάμβανε και εισιτήρια για κάθε μέλος της οικογένειας, αν και είχε στηθεί εκδοτήριο σε περίπτωση απώλειας στα οποία προμηθευόσουν και VIP βραχιολάκι διαρκείας εφόσον οι δραστηριότητες ήταν πολλές!
handmadebymamycarnivalinvitetxt
Το μπουφέ εκτος απο τα νόστιμα εδέσματα της οικοδέσποινας φιλοξένησε κουτάκια ποπ κορν και μπουκαλάκια με βυσσινάδα καθώς και ενα σουπλά για την τούρτα. Οι ταμπέλες καθοδηγούσαν τους καλεσμένους ώστε να μην χαθούν!
handmadebymamycarnivalboufet
Το θέμα του πάρτι ενέπνευσε για πολλές δραστηριότητες!
Μπουκάλια με κρίκους, μπαλόνια με χαρτάκια που σου έλεγαν την μοίρα σου αρκούσε μονο να διαλέξεις το μπαλόνι σου και να το σκάσεις, ενα περίπτερο το οποίο στήθηκε και τα παιδιά χάρηκαν πολύ παίζοντας τους πωλητές και μοιράζοντας σακουλάκια με δωράκια και διάφορες λιχουδιές φυστίκια και πολλά μικρα δωράκια που συνοδευόντουσαν απο τσάρλεστον καραμέλες.
handmadebymamycarnivalactivitiest
Φυσικά η πινιάτα που δεν απογοητεύει ποτέ έκανε τον χώρο να πλημμυρίσει ακόμη περισσότερο απο  παιδικές φωνές και γέλια και τα σακουλάκια ξεχείλισαν απο λιχουδιές.
handmadebymamycarnivalpinata
Τα αναμνηστικά δωράκια αυτη την φορά ήταν πολλά αλλα το βασικό ήταν τα γυάλινα βαζάκια με τις σαπουνόφουσκες και το παιχνίδι που σου λύνει κάθε απορία για το μέλλον αρκεί να του κάνεις μια ερώτηση!
collageΤο πάρτι αυτό πραγματικά το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι αφού οι μεγάλοι ξανά έγιναν παιδιά και θυμήθηκαν το δικό τους λουνα πάρκ 🙂
handmadebymamycarnivalcakeΦιλιππάκο πολύχρονος και πάντα να μας κάνεις να αισθανόμαστε παιδιά μαζί σου.

 Βρείτε τη Βενετία και τις μοναδικές της δημιουργίες στο site της Handmadebymamy.gr  & στη σελίδα της στο facebook  
Handmade by mamy!