1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
2 φακέλους κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
800 ml γάλα (400 ml για τον κάθε φάκελο αναγράφεται στην συσκευασία)
2 φάκελους φρουί ζελέ με γεύση κεράσι (100 γρ ο κάθε φάκελος)
1 μεγάλη κονσέρβα με κομπόστα βερίκοκο ή ροδάκινο
λίγο γάλα για να βουτήξουμε τα πτι μπερ
-Βουτάμε τα πτι μπερ σε γάλα και καλύπτουμε την βάση ενός αρκετά μεγάλου παραλληλόγραμμου πυρέξ.
-Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
-Πάνω από την κρέμα τοποθετούμε σε σειρές τα βερίκοκα ή ροδάκινα κομπόστα.
-Βάζουμε το πυρέξ στο ψυγείο.
-Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία.
-Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει αρκετά.
-Βγάζουμε το πυρέξ από το ψυγείο.
-Με μία κουτάλα αρχίζουμε να προσθέτουμε το ζελέ στο πυρέξ πάνω από όλα τα υλικά.
-Το ζελέ πρέπει να προστεθεί αργά και όχι απότομα, αλλιώς θα μας διαλύσει την κρέμα και το γλυκό μας δεν θα έχει όμορφη όψη.
-Προσεκτικά τοποθετούμε το πυρέξ και πάλι στο ψυγείο και το αφήνουμε μέχρι να πήξει καλά το ζελέ και να σταθεροποιηθεί.
Σερβίρουμε!
Καλή επιτυχία!