Θα χρειαστείτε:
Στρογγυλά μπισκότα(ψημένα σε ξυλάκια για σουβλάκι)
Ζαχαρόπαστα σε 2 χρώματα τουλάχιστον
1. Πλάθουμε τη ζαχαρόπαστα σε κορδονάκια, όσο μπορείτε πιο λεπτά.
2. Ενώνουμε τις άκρες τους από τη μια πλευρά πιέζοντας.
3. Βρέχουμε το μπισκότο με λίγο νεράκι.
4. Αρχίζουμε και τυλίγουμε τα 2 κορδονάκια σαν σαλιγγαράκι από το κέντρο του μπισκότου και προς τα έξω.
5. Πιέζουμε τη ζαχαρόπαστα να κολλήσει στο μπισκότο μας.
6. Κόβουμε όσο κορδονάκι ζαχαρόπαστας έχει περισσέψει…..
Et voila!! To μπισκοτογλυφιτζουράκι μας είναι έτοιμο!!!
Φτιάξτε τα σε 2-3 διαφορετικά χρώματα, βάλτε και κορδελίτσες και τα πιτσιρίκια θα ενθουσιαστούν!!!
Ελένη Κατσαράκη-Μπράμου
Βρείτε την Ελένη στην σελίδα της Lena’s cakes στο facebook!