Ένας εύκολος τρόπος να κάνετε εντυπωσιακές γαρνιτούρες!!!
Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο με μια πιο “λιπαρή” κρέμα(βουτυρόκρεμα, ή τυρί-κρέμα και κρέμα γάλακτος, όχι τόσο με την απλή σαντιγύ)
Μια σακούλα κορνέ(κατά προτίμηση μιας χρήσης, το κανονικό θα δυσκολευτείτε να το καθαρίσετε μετά)
Μύτη για το κορνέ με αρκετά μεγάλο άνοιγμα ροζέτας
Ένα πινέλο σχετικά φαρδύ
Χρώμα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας
Κσι ξεκινάμε…..!!!
Απλώνετε με το πινέλο χρώμα ζαχαροπλαστικής-απευθείας από το βαζάκι, χωρίς να το αραιώσετε- μέσα στη σακούλα του κορνέ.
Βάλτε 2 καλές πινελιές.
Με το χέρι σας πιέζετε τη σακούλα για να να απλωθεί το χρώμα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Γεμίζετε με την κρέμα σας το κορνέ.
Πιέζετε το κορνέ σε ένα πιατάκι. Στην αρχή βγαίνει λευκό όπως βλέπετε στη φωτο, μετά αρχίζει και παίρνει το χρώμα.
Γαρνίρετε με αυτό τα αγαπημένα σας κεϊκ, τούρτες, ή ότι άλλο θέλετε και το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!!!!
Ελένη Κατσαράκη-Μπράμου
Βρείτε την Ελένη στην σελίδα της Lena’s cakes στο facebook!