Υλικά για σκέτο σουφλέ σπανάκι
Για την γέμιση
500 γρ σπανάκι κομμένο και ζεματισμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια κομμένα λωριδίτσες.
½ κούπα άνηθο ψιλοκομμένο
200γρ ανθότυρο
200 γραβιέρα
Τριμμένη φρυγανιά
Για την μπεσαμέλ
5κούπες γάλα πλήρες
5-6 κσ κορν φλαουρ
1 αβγό
1 κουταλιά μαργαρίνή
αλάτι πιπέρι
μοσχοκάρυδο.
Διαδικασία για την συνταγή με ζυμαρικά.
Δεν βάζω φρυγανιά, προσθέτω ένα πακέτο πέννες και χρησιμοποιώ για την μπεσαμέλ, 500 ml γάλα, 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, λίγο βούτυρο, αλάτι πιπέρι, μοσχοκάρυδο.
Αφού έχουμε βράσει για 5 λεπτά τα ζυμαρικά μας και ετοιμάσουμε την γέμιση και την μπεσαμέλ, συνθέτουμε το φαγητό βάζοντας τις πέννες σε καλά λαδωμένο πυρέξ, ρίχνουμε την γέμιση του σπανακιού, ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω την μπεσαμέλ. Ψήνουμε ακριβώς την ίδια ώρα ή μέχρι να ροδίσει.
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Captain Cook….
Privacy Overview
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.