Εκτός απο πολυ καλή μου φίλη…η Πόπη είναι και μέτρ της μαγειρικής!
Μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή εύκολη και πεντανόστιμη!
Δοκιμάστε τη!
Υλικά
3 μεγαλα κρεμμυδια ψιλοκομμένα,
2.σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ,
3 φλυτζάνια τσαγιού αμπελοφάσουλα βρασμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια,
1 1/2 φλτζ.τσαγιού αλεύρι περίπου,
αλάτι & πιπέρι,
2 φλυτζ.τσαγ.ελαιόλαδο για τηγάνισμα.
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το μισό κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και να μαλακώσει.Βάζουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε 1-2 φορές.Σε ένα μπώλ ριχνουμε το ωμό και σωταρισμένο κρεμμύδι τα αμπελοφάσουλα,το αλεύρι,το αλάτι και το πιπέρι καθώς και μερικές κουταλιές της σούπας κρύο νερό.
Πρέπει να έχουμε ένα πηχτό κουρκούτι που να μπορούμε να πάρουμε με ένα κουτάλι.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά μέσα σε βαθιά κατσαρόλα και τηγανίζουμε κουταλιές απο το μείγμα.Τραβάμε με ένα πηρούνι τις ροδοκοκκινισμένες τηγανίτες και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.Σερβίρουμε τις κροκέτες ζεστές και συνοδεύουμε με φρεσκοκομμένη ντομάτα και γιαούρτι σακκούλας στο πλάι.
Καλή σας όρεξη!!
Privacy Overview
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.